Jennifer Anistons ilska mot vännerna: ”Sagt upp kontakten”

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston har tagit coronapandemin på största allvar.
I en intervju berättar skådespelerskan nu att hon sagt upp bekantskapen med vänner som vägrat att vaccinera sig.
– Det är en skam, säger hon.

Skådespelerskan Jennifer Aniston har en lång och imponerande meritlista att skryta om. Under årens lopp har hon gjort succé efter succé i både tv-serier och filmer, men mest känd är hon nog ändå för sin roll som Rachel Green i succéserien Vänner.

I Vänner spelade hon tillsammans med Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc och David Schwimmer.

Utöver Vänner har Jennifer medverkat i en mängd storfilmer som Marley & me, Mother´s day, The good girl, Love happen, The Bounty hunter och Just go with it – för att nämna några.

Det senaste året har det däremot känts som att en hel värld medverkat i en film, om än en dålig sådan, på grund utav coronapandemin. Och på tal om pandemin så har Jennifer Aniston nu tagit en och annan åtgärd.

EFTER SEMESTERN Robin lämnar Sigrid

Jennifers ilska mot vännerna – bröt kontakten

I en intervju med InStyle´s erkänner Jennifer att hon sagt upp kontakten med en rad personer i hennes ”veckorutin”, rapporterar The People.

Anledningen ska enligt magasinet vara att dessa personer antingen vägrat att vaccinera sig eller som vägrat berätta i fall de vaccinerat sig eller inte.

– Det finns fortfarande en stor grupp människor som är anti-vaxare eller som inte lyssnar på fakta. Det är en riktigt skam. Jag känner att det är den moraliska skyldigheten att informera, eftersom inte alla har möjlighet att testa sig varje dag. Visserligen är det svårt, för alla har rätt till sin egen åsikt. Många åsikter bygger dock inte på någonting annat utom rädsla eller propaganda, säger hon enligt The People.

Jennifer har varit en stor förespråkare för social distansering och andra försiktighetsåtgärder ända sedan pandemin började i mars 2020.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Uppmanade sina 37 miljoner följare att bära mask

I ett inlägg som skådespelerskan publicerade på sin Instagram uppmanade hon sina 37,7 miljoner följare att bära munskydd.

Denna enkla och effektiva rekommendation politiseras på bekostnad av människors liv. Och det borde verkligen inte vara en debatt”, skrev hon då.

I ett nytt inlägg som Aniston publicerade för några veckor sedan fortsatte hon att uppmana sina följare att bära munskydd. I inlägget delade hon även med sig av en bild på hennes vän, som lagts in på sjukhus på grund av covid-19.

Tänk på dem som redan drabbats av detta hemska virus. Gör det för din familj. Och framför allt för dig själv. Covid påverkar alla åldrar”, skrev hon även i inlägget.

Svarar på kritiken

Inlägget om att Jennifer bryter kontakten med vänner som inte vaccinerat sig har inte bara mötts av hejarop. Stjärnan får även kritik. En följare ifrågasätter varför hon inte kan träffa folk när hon själv är vaccinerad.

Jennifer förklarar nu att hon ändå kan få det och då i sin tur sprida vidare viruset en människa som inte fått vaccinet. Hon vill inte riskera någon människas liv.
”DET är varför jag är orolig. Vi måste bry oss om mer än bara oss själva”

LÄS OCKSÅ: Hannes Haraldssons plötsliga sjukdom innan Susanna Karlssons förlossning

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston bär gärna munskydd.

GUMU, FRDO / BACKGRID US / TT

LÄS OCKSÅ: Christina Schollin visar upp nya drömhuset på tomten

FOTO: TT