Louie Marti har tatuerat in Magdalena Graafs namn – bilden visar

Louie Marti och Magdalena Graaf har varit ett par i några månader och nu har Louie gjort ett ovanligt drag. Han har nämligen tatuerat in Magdalenas namn på kroppen.

Det var i början av året som Magdalena Graaf, 45, och Louie Marti, 42, fick upp ögonen för varandra. Det hela gick väldigt snabbt och idag är de ett par.

Den senaste tiden har följarna kunnat ta del av parets kärlekslycka, de har nämligen flitigt visat upp känslorna på sociala medier. Bland annat så har de också nått vissa milstolpar. Louie har kommit in bra i familjen och nu har han även fått träffa Magdalenas pappa och hennes lillebror.

Givetvis har Louie har också presenterat Magdalena för sin familj, det vill säga hans adoptivföräldrar och de fullständigt älskade Magdalena. Louie berättade då för Hänt om sms:en som hans mamma hade skrivit om Magdalena.

FAMILJ Helena visar upp okända systern Marie

Så träffades Louie och Magdalena

Louie och Magdalena hade faktiskt stött på varandra långt innan de blev ett par. De hade setts på olika event och via Magdalenas syster Hannah Graaf, 42, som är vän med Louie. Men när Louie plötsligt bjöd hem Magdalena till sig så sa det "klick".

– Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, har Louie tidigare sagt till Hänt.

Louie har med andra ord fått träffa i princip alla i Magdalenas närhet. Däremot har de inte setts umgås med just Hannah, något som fansen börjat undra en hel del om.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Louies fina gest till Magdalena – ovanliga tatueringen

Nu har Louie valt att göra ytterligare en romantisk gest för sin älskade Magdalena. Han hade förberett en överraskning till henne och de enda riktlinjerna Magdalena fick var att hon skulle vara i Norrtälje en viss tid och att hon skulle klä sig fint.

Det visade sig att det var en tatueringsstudio som Louie lurat iväg Magdalena till. Hon fick då i present att göra en tatuering och sedan var det även dags för Louie att lägga sig på britsen.

Paret visade upp hela händelsen på Instagram och nu visar Magdalena upp tatueringen som Louie gjort.

”Property off Magdalena Graaf”, står det på tatueringen som Louie ristat in.

Den uppmärksamma läsaren kan nu se att "off" är felstavat, det bör egentligen stå "of". Men det är inget som varken Magdalena eller Louie verkar bry sig så mycket om, det är ju tanken som räknas!

”Min man har dyslexi, lite av charmen”, skriver hon glatt.

Louie Martis tatuering
Foto: Instagram

Även Magdalena gjorde en tatuering där hon ristade in Louies namn. På revbenen har hon nu en tatuering med texten:

”Created to walk by your side

Louie Marti”

LÄS OCKSÅ: UPPGIFTER Sharon Stone, 63, dejtar 25-årig rappare

LÄS OCKSÅ: ”SORRY” Henriks ord till Tilde – efter premiären

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!