Louie Martis egna ord om nästa steg i relationen med Magdalena Graaf

Louie Marti, Magdalena Graaf
Exklusivt

Louie Marti och Magdalena Graaf har tagit nästa steg i relationen. Hon har nämligen fått träffa hans föräldrar och första mötet blev inget annat än succé!
”De älskar henne”, skriver Louie till Hänt.
Slå på ljud

Det var tidigare i år som Magdalena Graaf, 45, kunde avslöja att hon funnit kärleken i skådespelaren Louie Marti, 42.

– Vi blev tillsammans på en gång och har nu varit ihop en, två månader. Vi blev blixtkära och det var kärlek vid första ögonkastet! Jag önskar att alla ska få uppleva det här, jag känner mig som 16 år igen, har Louie tidigare berättat för Hänt.

För drygt ett år sedan blev Magdalena singel efter ett nästan tio års långt förhållande med Filip Larsson, 47. Paret var förlovade och skulle snart gifta sig när de plötsligt meddelade att de går skilda vägar. Magdalena och Filip fick sönerna Louie och Charlie ihop, och från ett tidigare förhållande med Magnus Hedman har Magdalena sönerna Lance och Tristan. Även Lance och Tristan fick en nära relation med Filip, speciellt Lance som nyligen visade upp deras speciella band.

VÄNNER EMELLAN Pernilla avslöjar Kristins kärleksliv

Kritiken mot paret efter gravid-skämtet

Men nu är det alltså Louie som fångat Magdalenas hjärta och paret ser ut att trivas otroligt bra i varandras sällskap. Nyligen berättade Lance för Hänt om hur han ser på sin mammas nya kärlekslycka.

– Bara hon är glad, det är det enda viktiga. Jag har träffat honom, det är en trevlig kille, förklarar Lance för Hänt.

Den 1:a april i år hände dock något oväntat. Magdalena och Louie drog igång ett skämt om att de skulle ha tagit nästa steg i relationen och vara gravida. Skämtet blev däremot inte uppskattat, snarare tvärtom – följarna rasade nämligen över händelsen.

– Meningen var att jag skulle säga ”april april” men jag får väl pudla och be alla om ursäkt. Det var inte meningen att såra, skada eller göra någon ledsen där ute med det lilla aprilskämtet, sa Magdalena i en video när hon bad om ursäkt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Magdalenas första möte med Louies föräldrar

Nu har paret däremot på riktigt tagit nästa steg i relationen – och denna gång är det inget skämt! Magdalena har nämligen fått träffa Louies adoptivföräldrar Janne och Yvonne. Det var med andra ord ett viktigt möte då livet underlättar väldigt mycket om svärdotter och svärföräldrar gillar varandra.

Som tur är kan Louie nu pusta ut, för hans adoptivföräldrar verkade fullkomligt älska Magdalena! Så här skrev mamma Yvonne i ett sms till Louie efter mötet.

”Tack underbara människor. Så trevligt att träffas. Magdalena var precis så underbar som du sa. Vi adopterar henne också, family”, följt av massa kärleksfulla emojis och hjärtan.

Louie tillägger även:

”De älskar henne”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

LÄS OCKSÅ: VÄRSTA KOLLEGAN Jobben psykopater helst söker sig till

LÄS OCKSÅ: TÅRARNA Lotta Engbergs känslostorm – som tittarna inte fick se

FOTO: Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!