LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Åsa Ingrossos starka ord om dottern Lina Björlings förflutna

18 jul, 2021 
Linda Strömbäck
Åsa Ingrosso och dottern Lina Björling
Åsa och Emilio Ingrosso har flyttat tillbaka till Palma, efter en 10 månaders vistelse i Sverige.
Nu berättar Åsa om det tuffa avskedet från dottern Lina Björling.
– Lika jobbiga varje gång, skriver hon på Instagram.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Åsa Ingrosso, 46, är sedan 2015 gift med maken Emilio Ingrosso, 55. Tillsammans har de bonusfamiljen bestående av Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, Benjamin Ingrosso, 23, samt Åsas barn Anton Björling, 24 och Lina Björling, 22.

Paret, som vanligtvis är bosatta i Palma, återvände till Sverige för tio månader sedan för att öppna de nya krogarna La Perla och Scarpetta By Ingrosso. Nu berättar Åsa om splittringen från barnen när de återvänder till Palma igen.

Emilio och Åsa Ingrosso lämnar Sverige – återvänder till Palma

Åsas barn är också vanligtvis bosatta i Palma, men på grund av pandemin tvingades de flytta tillbaka till Sverige. I och med att Åsa och Emilio nu har åkt tillbaka till Spanien, betyder det att hon inte kommer att träffa dottern Lina på ett tag.

”Så var det hemfärd och med det en massa farväl. Även om alla våra älskade barn är mer än vana och själva har så fullt upp att vi får boka in oss lång tid i förväg för att ses så är farvälen lika jobbiga varje gång” skriver hon och fortsätter:

Annons

”Det var helt omöjligt för dom att stanna kvar där nere där situationen varit långt, långt värre än i Sverige. Det var självklart det bästa beslutet men nu hade jag velat att hon var där nere med mig”.

Åsa Ingrosso starka ord om dottern Lina Björlings förflutna

I samband med avskedet berättar Åsa Ingrosso också om dotterns tuffa motgångar i livet.

”Min tjej som varit med om mer elände i sitt liv än någon så ung ska behöva upplevt. Nära familjemedlemmar som svikit oerhört hårt, pojkvänner som gjort fruktansvärt illa. Hon har dagar där hon kämpar med gamla sår men ändå är hon en liten lärka som sprudlar av en inre glädje och härlig energi”, skriver hon.

Det råder ingen tvekan om att Åsa Ingrosso är stolt som en tupp över sin dotter Lina Björling och att hon ser fram emot att få träffa henne igen.

”Min älskade unge. Du är så skör och samtidigt den starkaste jag vet. Med skyhög moral, klokhet och på det ett så fint gott hjärta. Ibland vill jag bara knosa ihop dig till en liten mini Lina igen och bara hålla dig i min famn, klappa din lilla kind. Rädda dig ifrån elaka människor. Så galet tomt det blir utan dig där nere på Mallorca. Jag älskar dig mer än livet självt.”

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, Instagram

Annons