LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Åsa Ingrosso lämnar Sverige efter 10 månader – flyttar tillbaka till Palma

04 jul, 2021 
Mimmi Fouchenette
Åsa Ingrosso.

Åsa Ingrosso har sedan pandemins start hunnit öppna två restauranger i Stockholm.
Efter tio intensiva månader återvänder hon nu till sitt riktiga hem i Palma tillsammans med maken Emilio Ingrosso.

Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Åsa Ingrosso, 46, är gift med Emilio Ingrosso, 55. Paret bor vanligtvis i Palma, Mallorca, men har även en övernattningslägenhet i Stockholm.

Åsa har två barn från en tidigare relation Anton, 24, och Lina, 22. I en intervju med Expressen har hon berättat att Emilio ville ha barn med henne när de först blev tillsammans, men att hon inte riktigt var på samma sida.

– Jag kände mig för gammal. Emilio pratade mycket om det i början, och tyckte att det skulle vara så fint. Men vi har fem totalt. Och vi jobbade hela tiden, och jag kände att jag har två barn som jag har varit väldigt fokuserad på att vara en bra mamma för, men nu vill jag göra mitt. Jobba och ha mitt företag. Jag kände mig så klar med hela barngrejen, sa hon till Expressen nyligen.

Idag driver Åsa fyra restauranger tillsammans med maken Emilio, två stycken i Stockholm och två på Mallorca. Stockholmrestaurangerna är alldeles nyöppnade, La Perla, öppnades i december förra året och ligger på Södermalm, och den andra restaurangen, Scarpetta By Ingrosso, öppnades nu i juni.

Annons

Åsa Ingrosso får äntligen komma hem till sitt älskade Palma

Nu har både Emilio och Åsa haft fullt upp när de befunnit sig i Sverige. På lite mer än ett halvår har de hunnit öppna två restauranger i Stockholm.

Nu berättar Åsa att hon är tillbaka i sitt hem i Palma och att hon och Emilio bara ska ta det lugnt nu och återhämta sig efter de stressiga månaderna.

”Det känns nästan overkligt att vi ska åka hem nu 10 mån senare. Biljetterna bokade och om bara några dagar åker vi hem till Mallorca med megapackning, hundar och två trötta, men glada kroppar”, skriver Åsa Ingrosso på Instagram och fortsätter sedan:

”På 8 månader har vi byggt och öppnat två restauranger så egentligen är det inte konstigt att vi är lite möra. Nu ska vi ladda för återhämtning, lata dagar vid polen, träning och nyttig mat. Det ska bli så otroligt skönt att få komma hem, till vårt riktiga hem”.

FOTO: Instagram, Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

Annons