Magdalena Graaf om att Filip Larsson träffade en annan kvinna

MAGDALENA OM FILIPS SVEK

Magdalena Graaf och exet Filip Larsson gick skilda vägar efter att Filip träffat en annan kvinna.
Nu berättar Magdalena om hur hon ser på sveket.
– I tio år levde jag i ett förhållande där vi hade helt olika intressen, säger hon till Hälsoliv.
Kärleksrus – allt om Magdalena Graaf och Louie Martis kärlek
Slå på ljud

Magdalena Graaf, 45, och exet Filip Larsson, 47, levde tillsammans i tio år innan de i fjol valde att gå skilda vägar. De bodde tillsammans i en lyxvilla i Djursholm och har två gemensamma barn, Charlie och Louie.

Efter separationen flyttade Magdalena, medan Filip bor kvar i villan. Magdalena har dock inte flyttat så långt, utan har stadgat sig i Täby i ett eget litet hus. Nu har hon även hittat kärleken på nytt i skådespelaren Louie Marti, 42, något Hänt rapporterat om tidigare. Nu berättar hon om exet Filip Larssons svek och hur hon ser på uppbrottet idag.

Så träffade Louie Marti och Magdalena Graaf varandra

Louie Marti och Magdalena Graaf föll pladask för varandra. Louie visste vem Magdalena var innan på grund av gemensamma vänner, men det var efter att han läst hennes bok han verkligen ville träffa henne.

– Vi hade så mycket gemensamt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet behandlat henne såhär och att jag skulle vilja bjuda ut henne på middag, jag tyckte faktiskt synd om henne, har Louie tidigare berättat för Hänt.

Efter samtalet om boken så träffades de två på en middag och blev blixtkära i varandra. Sedan den dagen har de hållit ihop och verkar vara väldigt lyckliga ihop.

Magdalena om Filip Larssons svek

Louie och Magdalena hade aldrig blivit ett kärlekspar om inte Magdalena hade brutit upp med tidigare ex-fästmannen Filip Larsson. Uppbrottet är alltså något hon idag är tacksam över.

Men vad som egentligen hände mellan Magdalena och Filip är en mindre rolig historia. Faktum är att Filip blev kär i en annan kvinna under deras förhållande och helt enkelt valde att lämna Magdalena.

– Ja du, han träffade en annan. Men idag är jag tacksam för det, annars hade jag ju inte träffat Louie. Ibland behöver man en spark i arslet, berättar hon för Expressens Hälsoliv..

Magdalena Graaf har nu i efterhand insett att de två var väldigt olika varandra.

– I tio år levde jag i ett förhållande där vi hade helt olika intressen och levde ganska olika liv. Det känns lite sorgligt att tänka på, samtidigt som vi fick två fina barn, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Steffo Törnquist om relationen till Sofia Geite utanför jobbet

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds starka ord om Pernilla Wahlgrens nya relation

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN