TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Emilio Ingrossos sorg efter dödsfallet – nu berättar han

22 maj, 2021 
EMILIO INGROSSO
Emilio Ingrosso är en välkänd dansare och var Pernilla Wahlgrens bakgrundsdansare i flera år. Nu öppnar han upp om sorgen över hans första danslärares död.
”Vila i frid”, skriver han.
Annons
Därför syns inte Oliver Ingrosso i Wahlgrens världBrand logo
Därför syns inte Oliver Ingrosso i Wahlgrens värld

Paret Emilio Ingrosso, 55, och Åsa Ingrosso har varit gifta i snart sex år och gör det mesta tillsammans. Förutom att vara äkta makar och livskamrater är de också kollegor och tillsammans driver de restaurangen La Perla. La Perla finns numera både i Stockholm och i Spanien, dessutom planerar makarna på en till öppning av restaurang i Stockholm city.

Åsa och Emilio bor från början i Spanien, men har börjat synas allt mer i Stockholm. Tillsammans har de både boende i Palma och en lägenhet i Stockholm.

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgrens kärlekshistoria

Är det inte Emilio som syns så är det såklart Pernilla Wahlgren, 53, som är Emilios ex-fru. Tillsammans har de tre barn, Oliver Ingrosso född 1989, Bianca Ingrosso född 1994 och Benjamin Ingrosso född 1997.

Emilio Ingrossos sorg över dödsfallet – ”Vila i frid”

Emilio och Pernilla föll pladask för varandra och Emilio var en av bakgrundsdansarna till Pernilla i flera års tid. Han är en mycket skicklig dansare och han har dessutom uttryckt sin kärlek till dansen genom åren.

Nu har Emilios första danslärare gått bort och han beskriver sin stora sorg på Instagram.

”Jag är så ledsen att ha fått denna tråkiga nyhet. Min absolut första danslärare har gått bort! Du kommer alltid att finnas i min själ & i mina tankar! Vila i frid fina du. Mario burdette”.

FOTO: Patrik Österberg/TT / Karin Törnblom/TT

Annons