Emilio Ingrossos sorg efter dödsfallet – nu berättar han

EMILIO INGROSSO

Emilio Ingrosso är en välkänd dansare och var Pernilla Wahlgrens bakgrundsdansare i flera år. Nu öppnar han upp om sorgen över hans första danslärares död.
”Vila i frid”, skriver han.
Slå på ljud

Paret Emilio Ingrosso, 55, och Åsa Ingrosso har varit gifta i snart sex år och gör det mesta tillsammans. Förutom att vara äkta makar och livskamrater är de också kollegor och tillsammans driver de restaurangen La Perla. La Perla finns numera både i Stockholm och i Spanien, dessutom planerar makarna på en till öppning av restaurang i Stockholm city.

Åsa och Emilio bor från början i Spanien, men har börjat synas allt mer i Stockholm. Tillsammans har de både boende i Palma och en lägenhet i Stockholm.

Peg bryter tystnaden efter svåra tiden med Filip Lamprecht – ärliga orden efter Let's dance

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Emilio Ingrosso och Pernilla Wahlgrens kärlekshistoria

Är det inte Emilio som syns så är det såklart Pernilla Wahlgren, 53, som är Emilios ex-fru. Tillsammans har de tre barn, Oliver Ingrosso född 1989, Bianca Ingrosso född 1994 och Benjamin Ingrosso född 1997.

Emilio Ingrossos sorg över dödsfallet – ”Vila i frid”

Emilio och Pernilla föll pladask för varandra och Emilio var en av bakgrundsdansarna till Pernilla i flera års tid. Han är en mycket skicklig dansare och han har dessutom uttryckt sin kärlek till dansen genom åren.

Nu har Emilios första danslärare gått bort och han beskriver sin stora sorg på Instagram.

”Jag är så ledsen att ha fått denna tråkiga nyhet. Min absolut första danslärare har gått bort! Du kommer alltid att finnas i min själ & i mina tankar! Vila i frid fina du. Mario burdette”.

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf om okända bråken med Hannah – verkliga relationen

LÄS OCKSÅ: David Hellenius starka kärlekshyllning till Renée Nyberg inför alla

FOTO: Patrik Österberg/TT / Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!