Magdalena Graaf om okända bråken med Hannah – verkliga relationen

Hannah och Magdalena Graaf.

Hannah och Magdalena Graaf verkar vara väldigt nära och syns ständigt tillsammans.
Men nu avslöjar systrarna hur osams de har varit genom åren – samt att de till och med har slagits.
– Har man inte bråkat så har man inte älskat, säger Magdalena till Amelia.

Systrarna Hannah och Magdalena Graaf kan utifrån ses som väldigt lika. De är blonda båda två, har skaffat barn med tre olika män, genomgått storslagna bröllop följt av jobbiga skilsmässor, arbetat som programledare, gjort tv-serier och idag bloggar de båda två.

– Våra levnadsöden har synkat med varandra förvånansvärt mycket genom åren! Vi har fött barn på samma datum, varit ihop med bad boys, fotbollsspelare, skötsamma skåningar, skaffat radhus i Sigtuna … Det är så mycket som är likt, säger Hannah till Amelia.

Hannah och Magdalenas konflikter

LÄS MER: Tittarnas ilska efter ovanliga beslutet i Robinson

Men något som kanske inte alla vet är att de ibland varit så illa mellan dem att de slagits.

– Jag och Hannah har tjafsat och bråkat genom åren, även slagits. Men har man inte bråkat så har man inte älskat. Vi är som tvillingsjälar, säger Magdalena.

Sveriges mest skandalomsusade systrar slog igenom tillsammans för 25 år sedan. Sedan dess har Hannah och Magdalena Graaf gått igenom hjärtesorger, omtumlande passion och allra mörkaste förtvivlan.

Systrarnas ord om fördomarna

De berättar vidare för Amelia hur de har fått bemöta helt felaktiga fördomar, bland annat att de skulle vara ”gold diggers”.

– Många tror att vi sitter och pratar om smink, men sanningen är att vi har varit oroliga över att något av våra barn ska dö i en överdos. Att behöva hämta en tonåring på Maria Pol (ungdomsklinik i Stockholm, reds anm.) eller höra från polisen att någon har stulit en bil och kraschat den. Vi kan prata om de mest förbjudna och svåra känslorna med varandra.

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Pernilla Wahlgrens nya kille vara med i Wahlgrens värld

LÄS OCKSÅ: Därför slutade Annika Jankell på Nyhetsmorgon – verkliga orsaken

Senaste nytt