Tittarnas ilska efter TV4:s beslut om Ludvig Andersson i Robinson

Robinson

Ludvig Andersson har åkt ut ur Robinson två gånger men har ändå inte fått lämna. I samband med söndagens ö-råd fick han nämligen reda på att han skulle få ännu en chans i Gränslandet.
Nu kritiserar tittarna TV4 efter det ovanliga beslutet.

Årets Robinson är i full gång och det är nu några tappra krigare kvar för att tävla om den eftertraktade vinsten. Varje vecka samlas deltagarna för att rösta ut en person i det så kallade ö-rådet, men åker man ut då får man en andra chans i Gränslandet. Där tävlar man för att slå sig tillbaka in i Robinson igen, och någon som har lyckats göra det är Ludvig Andersson.

Men nu är han tillbaka på Gränslandet ännu en gång.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ludvig Andersson hamnar i Gränslandet för andra gången

Under söndagens ö-råd röstades Ludvig ut för andra gången i sin Robinson-vistelse, och när programledaren Anders Öfvergård frågade om han ville säga några sista ord till gruppen valde han att rikta några väl valda till sin vän William Seth Wenzel.

LÄS MER: Charlotte Perrelli visar upp okända systern

– Jag har ju redan hamnat här så jag har ju redan dragit det för allihopa en gång så jag tänkte bara säga till Wille faktiskt att du är en fantastisk människa och jag hoppas att du tar hem allting. Då kommer jag vara nöjd iallafall. Ni andra får bara kämpa på. Det är inte lång tid kvar. Lycka till, sa Ludvig i programmet.

Men när Anders skulle tacka Ludvig för hans tid i tävlingen kom han plötsligt med en oväntad vändning.

– Ludvig, här tar din resa slut i Robinson. Det har varit fantastiskt att få ha dig här, men nu är du ute igen. Men din resa slutar inte här. Nu ska du till Gränslandet och tävla dig tillbaka till Robinson som du har en möjlighet att göra, avslöjade Anders nämligen då varpå Ludvig utbrast:

– Nej, tror du jag är någon jävla jojo?! Jag kan inte hoppa fram och tillbaka såhär. Nej, nej nej. Kom igen.

Tittarnas kritik efter TV4:s beslut

Ludvig fick med andra ord ännu en chans i programmet, vilket är något som många tittare har reagerat över. Flera menar nämligen att det är orättvist och säger att det är orimligt att en deltagare kan få så många chanser. I TV4:s kommentarsfält på Instagram uttrycker de sina åsikter.

”Han borde ha åkt hem. Hur många gånger ska man kunna åka ut?”, skriver bland annat en tittare.

”Han borde ha åkt ut. En chans räcker. Men det är ett spel, och sånt här gör väl spelet intressantare”, skriver en annan.

Men medan många är upprörda över TV4:s beslut är det flera som tycker det känns kul.

”Underbart ju! Först åkte Ludde ut från Robinson, sedan egentligen från Gränslandet, men fick vara kvar där, sedan åkte han ut från Robinson igen. Ändå tycker jag han är så värd att vara kvar och jag hoppas han kommer tillbaka till Robinson och tillsammans med William krigar sönder de andras pakt!”, skriver bland annat en person.

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Pernilla Wahlgrens nya kille vara med i Wahlgrens värld

LÄS OCKSÅ: Wilma Wernerssons kritik mot Robinson – efter tiden i Gränslandet