Bianca Ingrosso möts av kritik efter utlandsresorna – följarnas ilska

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso har njutit av sommaren både i Sverige och i Spanien. Just nu befinner hon sig på Ibiza, på sin Instagram har hon delat med sig av hennes resor. Något som upprört en del följare.

Bianca Ingrosso, 26, fick genom sin medverkan i Wahlgrens värld en ordentlig skjuts i karriären och sedan dess har kändisdottern blivit en framgångsrik entreprenör, tv-profil och influencer.

Genom hennes och mamma Pernilla Wahlgrens egna realityserie Wahlgrens värld har tv-tittarna kunnat följa med in i deras glamorösa kändistäta liv, men de har också visat upp den mindre glamorösa sidan av deras liv. Genom att visa upp bråk och glada perioder genom seriens gång har realityserien blivit en riktig tittarfavorit och under Kristallen-galan 2018 vann de pris för årets program och årets tv-personlighet.

Nya säsongen av Wahlgrens värld spelas in just nu

I förra veckan kom nyheten om att de börjar spela in ännu en ny säsong av succéserien Wahlgrens värld på Mallorca. I samband med detta så gästade Benjamin Ingrosso podcasten Talk to me med Sarah Dawn Finer ochavslöjade han att han varför han helst inte medverkar i Wahlgrens värld.

TRÖTTA Kritiken mot Sveriges mästerkock VIP: ”Skona mig”

Men medan en familjemedlem åker ut från serien så kliver en annan in, nämligen Pernillas nya kärlek Christian Bauer. Detta bekräftade Bianca i en av hennes vloggar.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarnas kritik mot Bianca Ingrosso

Biancas karriär går spikrakt upp just nu och det har nog inte undgått dem som följer henne att hon vet hur hon ska spendera pengarna som hon tjänar in. Under sommaren har hon nämligen befunnit sig i både det ena och det andra semesterhuset. Detta är något hon visat upp på sin Youtube-kanal där hon är flitig på att uppdatera. Först befann hon sig i ett lyxigt hus med namn Villa Södernäs som ligger ute på Värmdö, i Stockholms skärgård.

Efter Sverige var det dags för Spanien, närmare bestämt Mallorca där även Bianca Ingrossos pappa Emilio Ingrosso bor. Där hyrde hon ett nytt hus – även detta visade hon upp på sin Youtube med en stor rundtur. I det lyxiga huset spelade de in det första avsnittet av nästa säsong av Wahlgrens värld.

Efter Mallorca begav sig Bianca till Ibiza med några vänner, något som realitystjärnan även delade med sig av på sin Instagram. Under torsdagen la hon upp en bild på henne och två vänner följt av texten:

”Ladiiiiieeees”.

Bilden på Bianca och vännerna upprörde däremot en del följare som anser att det är nog nu. De menar nämligen att det inte är rätt läge att resa så mycket mitt i en pandemi.

”Är pandemin över nu? Varför har jag inte läst om det???” Skrev en följare.

En annan fyllde i med en sarkastisk kommentar om att de ska strunta i pandemin: ”Skit i pandemin, kör hårt!”

LÄS OCKSÅ: Johanna Lind Bagges ärliga ord om familjesorgen – ”Jag bara gråter”

LÄS OCKSÅ: Ny familjemedlem gör entré i Wahlgrens värld – Christian Bauer

FOTO: Bianca Ingrosso/Instagram