LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tittarnas kritik mot Sveriges mästerkock VIP: ”Skona mig”

05 aug, 2021 
AvMikael Einarsson
Leif Mannerström gör comeback i Sveriges mästerkock VIP
I höst kommer åtta svenska kändisar göra upp i TV4:s nya satsning Sveriges mästerkock VIP.
Och kritiken från tv-tittarna över det nya programmet har inte låtit vänta på sig.
Annons
Här är alla deltagare av Sveriges mästerkock VIPBrand logo
Här är alla deltagare av Sveriges mästerkock VIP

I onsdags meddelade TV4 sin nysatsningSveriges mästerkock VIP. Där kommer åtta folkkära kändisar, i åtta program, tävla mot varandra i olika tävlingsmoment - där en efter en får lämna tävligen.

Finalen sänds den 17 oktober och vinnaren får 100 000 kronor att ge till valfri välgörenhetsorganisation. En av deltagarna är artisten Maja Ivarsson.

– Jag har alltid gillat att kasta min in i saker som jag inte vet om jag klarar av. Och mästerkocken VIP är precis en sådan utmaning. Jag tror många tänker att jag äter fem fimpar till lunch men nu ska de få se. Det går varit fantastiskt att lära känna de andra deltagarna, från fotbollsspelare och skådisar till kollegor. Vi fick en fin sammanhållning som jag tror kommer att synas i programmet, sade Ivarsson i ett pressmeddelande.

De tävlar i Sveriges mästerkock VIP 2021

Förutom Maja Ivarsson deltar även Claudia Galli Concha, John Lundvik, Eric Gadd, Anders Öfvergård, Kalle Moreus, Kaliffa samt Josefine Öqvist.

Annons

Juryn kommer som vanligt bestå av Mischa Billing, Markus Aujalay – och Leif Mannerström. Den folkkäre kocken från Göteborg gör nämligen comeback i juryn.

Han ersattes nämligen under 202 av den prisbelönta kocken Tom Sjöstedt. Men till denna VIP-säsong är alltså Leif tillbaka.

– Det var en rolig upplevelse att få lära känna detta härliga personligheter i ett helt nytt sammanhang. De var inte lika nervös som amatörkockarna men däremot fanns det mycket tävlingsanda i luften. De gick in i tävlingen med största allvar, sade Mannerström i ett pressmeddelande.

Tittarnas kritik mot nya programmet

På TV4:s Instagram har många tittare hört av sig om att de ser fram emot VIP-säsongen. Alla kommentarer har dock inte varit positiva.

Skona mig. Alla program ska bli VIP”, skrev en tittare.

En annan ställer sig frågan om det finns någon kändisserie Kalle Moraeus inte är med i, och om han inte har någon egen tv.

Och en tredje: ”Vilka kändisar? Känner bara igen 2”.

Sveriges mästerkock VIP har premiär den 29 augusti på TV4 och TV4 Play.

Annons