Carola Häggkvists tårar efter avskedet från dottern Zoe

10 aug, 2021 
https://image.hant.se/mimmi-fouchenette-byline.png.jpg?imageId=7538739&x=0&y=0&cropw=99.290780141844&croph=100&width=1318&height=1318Mimmi Fouchenette
Carola Häggkvist
Carola Häggkvist och dottern Zoe står varandra väldigt nära.
Nu rörs Carola till tårar efter att hon lämnat dottern på ett läger.
”Vet själv vad det har betytt för mig och min tro”, skriver artisten på Instagram.
Annons
Se det omtalade klippet från Carolas sommarkonsert
Se det omtalade klippet från Carolas sommarkonsert

Carola Häggkvist, 54, är en av Sveriges största artister och hon slog igenom bara som 16-åring när hon tog hem hela Melodifestivalen 1983 med bidraget Fångad av en stormvind. Sedan dess har hon sålt flera miljoner skivor och hennes karriär har ständigt varit i en uppåtpekande kurva.

Artisten har två barn, sonen Amadeus, 23, som hon har tillsammans med tv-profilen Runar Søgaard, 54. Carola och Runar var gifta mellan åren 1990 – 2000. I april 2012 adopterade Carola ensam dottern Zoe, född 2009, från Sydafrika.

Carola Häggkvist och dottern Zoes relation

Carola delar mycket bilder på Zoe på sin Instagram. Zoe följer ofta med sin mamma på turnéer och annat jobb, de verkar stå varandra väldigt nära. Den senaste bilden Carola la ut på sin dotter på sin Instagram beskriver hon de två som bästa kompisar.

”Världens sötaste frukosttjej! Lycklig över nybakade scones med en stor kopp te. Tack älskade sommar bästisar!”, skriver Carola till bilden.

Annons

Carola Häggkvist lämnar sin dotter Zoe på läger

Häromdagen var Carola rörd till tårar efter att hon hade lämnat sin älskade dotter Zoe på Hilssong Church Sweden kyrkoläger.

Hon delade flera videos på sin Instagram på Zoe, från lägret och på när hon själv stod och grät. Till en av videosen skrev artisten att hon blev så rörd för att när hon var ung och var på kyrkoläger betydde det mycket för henne och för hennes tro.

”Blev så rörd när jag lämnade Zoe på kyrkoläger. Vet själv vad det har betytt för mig och min tro”, skriver Carola på sin Instagram.

Carola Häggkvists Instagram-story från när hon blev rörd till tårar efter att hon lämnade sin dotter Zoe på kyrkoläger.

Artisten la även ut en video från när alla barnen och ungdomarna möts i entrén av lägret. Då skriver hon även att hon är rörd och tacksam.

”Rörd, tacksam förälder”, skriver hon.

En screenshot från Carola Häggkvist Instagramstory när hon lämnar dottern Zoe på kyrkoläger.

FOTO: Sveriges Television, TT

Annons