Bianca Ingrossos verkliga känslor för Pernillas nya kille Christian

Bianca Ingrosso och Christian

Bianca Ingrosso har fått träffa Pernilla Wahlgrens nya kärlek Christian Bauer vid ett par tillfällen.
Nu berättar dottern vad hon egentligen känner för den nya familjemedlemmen.
Bianca Ingrosso: "Varumärkena tjänar mest på oss"
Slå på ljud

Att Pernilla Wahlgren 53, hittat kärleken i Christian Bauer, 55, har nog inte undgått någon. Pojkvännen har fått träffa alla Pernillas barn och både Benjamin Ingrosso, 23, och Bianca Ingrosso, 26, har talat gott om Christian.

– Han är en gud, sa Bianca i en vlogg efter att ha träffat honom.

Det var redan i april, när Bianca gästade podcasten Ursäkta, som hon avslöjade att Pernilla börjat dejta någon. Hon sa att hon inte riktigt visste om hon fick berätta det eller inte, men avslöjade ändå några detaljer för lyssnarna.

– Hon dejtar nu. Jag är så glad för hennes skull. Han är så fucking snygg. Men jag vågar typ inte säga mer, säger hon innan hon fortsätter:

Bianca verkade redan då vara positivt inställd till Pernillas nya kille, trots det hade de då inte hunnit träffa varandra än.

Pernilla Wahlgrens bild på Christian Bauer på midsommarafton

Pernilla valde först att visa upp hintar av Christian Bauer på Instagram. Det var inte förrän på midsommar som hon publicerade en bild på hans ansikte.

Tv-profilen fick flera glädjekommentarer och hejarop av såväl vänner som följare efter den avslöjande bilden och allt verkar flyta på i rätt riktning för paret. Pernilla Wahlgren skrev även ett inlägg om att hon äntligen har vågat öppna upp sitt hjärta och bli förälskad igen:

”Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den. Men den kom. HAN kom. Och jag är så oerhört lycklig för det”, skrev hon då.

Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso på Kristallen 2020. FOTO: Karin Törnblom/TT

Bianca Ingrossos nya ord om Christian Bauer

Efter att både Bianca och Benjamin Ingrosso träffat Christian har de bara pratat gott om mammas nya kärlek och syskonparet verkar vara lyckliga över att Pernilla äntligen har träffat någon som verkligen förtjänar hennes kärlek.

I en av Bianca Ingrossos senaste vloggar på Youtube avslöjar hon vad hon egentligen tycker om Pernillas nya relation:

– Mammas nya kille var med på middagen, det är tredje gången vi ses nu. Känns assjukt men ändå naturligt, säger hon.

Efter alla lovord från både Benjamin och Bianca Ingrosso så verkar det som att Christian Bauer har gjort ett bra intryck på syskonparet!

FOTO: Instagram, Youtube, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Magdalena Graaf om att Filip Larsson träffade en annan kvinna

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds starka reaktion om Pernilla Wahlgrens nya relation

FRÅN FÖRSTASIDAN