LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Gravida Caroline Kejberts namnförslag till bebisen med Joacim Rickling

11 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Caroline Kejbert och Joacim Rickling.
Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling väntar sitt andra barn.
På Instagram avslöjar Caroline nu hur hon tänker kring namnvalet.
– Jag och Joacim har lite olika, säger hon.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Tv-profilerna Caroline Kejbert, 31, och Joacim Rickling, 30, blev ett med svenska folket efter att ha medverkat i succéprogrammet Bonde söker fru 2017. Joacim var en av de mest populära bönderna någonsin i programmets historia. Han är en av de bönder som har fått flest brev skickat till sig inför säsongen och det var Caroline som fick honom till slut. 2019 föddes parets första barn, Wilda, 2 och nu bor familjen i Öresundsbro på Tuna Gård.

Allt har gått fort fram för Caroline och Joacim och nu väntar de sitt andra barn, som väntas födas den 10 januari 2022. I en intervju med Hänt berättar Caroline att paret verkligen ser fram emot att ge Wilda ett syskon.

– Jag och Jocke har ju pratat mycket och vi har ju inte ens fått vårt andra barn än, men jag känner nästan att ”gud jag kan ju tänka mig tre”.

Caroline Kejbert om bebisens kön

Häromdagen höll Caroline Kejbert i en frågestund på sin Instagram. Självklart var det många frågor om graviditeten då Caroline ganska nyligen gick ut med nyheten. En av frågorna löd:

Annons

”Vet ni könet på bebisen?”, varpå hon svarar:

”Ja vi vet könet!”.

Bonde söker fru-profilen vill dock inte berätta för sina följare om det är en liten flicka eller pojke som ligger i magen. Caroline förklarar att hon troligtvis kommer att dela med sig av det längre fram.

Caroline Kejbert höll i en frågestund på Instagram och svarade på frågor gällande graviditeten.

Namnförslagen till bebisen

I samma frågestund avslöjar även gravida Caroline vilka namn hon kan tänka sig att ge sitt barn.

– Jag har några favoritnamn, men jag och Joacim har lite olika. Mina favoritnamn om det blir en kille är Truls och Ludvig och om det blir en tjej Belle och Hedda.

Vilka namn Joacim Rickling gillar framgår inte under frågestunden. Paret har inte landat i ett beslut ännu, så vilket namn de väljer att ge sitt barn återstår alltså att se!

FOTO: TV4, Privat

Annons