Hugo Gustafssons stöd till Kristina Keyyo Petrushina efter sommarpratet i P1

Kristina ”Keyyo” Petrushina var en av sommarvärdarna för sommar i P1 i Sveriges Radio i år.
Efter att hennes sommarprat släppts visade hennes danspartner från årets säsong av Let's Dance henne ett fint stöd på Instagram.
Kristina ”Keyyo” Petrushina om flytten från Ryssland till Sverige
Slå på ljud

Kristina Petrushina, 24, kanske mer känd som hennes smeknamn Keyyo, är en svensk komiker och programledare. Hon har videobloggat sen hon var tio år och har utsetts till Sveriges roligaste Youtuber år 2016. Keyyo var panelmedlem i succéprogrammet Bäst i test förra året och i årets säsong av Let's Dance dansade hon in en tredjeplats tillsammans med Hugo Gustafsson.

Under årets säsong av det populära dansprogrammet spekulerades det om Keyyo och Hugo hade tycke för varandra. Vilket Keyyo dementerade vid flera tillfällen. Hon har även berättat i en tidigare intervju med Hänt att hon och Hugo är nära vänner som hon umgås med efter programmet – tillsammans med de andra deltagarna.

– Vi är jättebra kompisar och hänger, hela gänget hänger, sa hon då.

Hugo Gustafssons stöd till Keyyo

I år var det Keyyos tur att vara sommarvärd i Sveriges Radio och i sitt sommarprat pratar hon om hur det var att som åttaåring flytta från sin hemstad Omsk i Sibirien till Dalarna.

– Jag gick i skolan i Omsk, hängde med kompisar, flirtade hejvilt med min granne och åt piroger med mormor. Men plötsligt en dag så förändrades allt, sa Keyyo i sitt sommarprat.

Efter att Keyyos sommarprat släppts möttes youtubestjärnan av hejarop och stöd från vänner och följare. På sin Instagram skrev hon om den fina respons hon fått:

”Jag vet inte ens vad jag ska säga. Jag hade aldrig förväntat mig denna respons och är så överrumplad över alltihop. Varje sms, kommentar, meddelande. Jag vet inte ens vad jag gjort för att förtjäna detta. TACK. Till varenda en utav er som tagit er tiden till att lyssna eller skriva.”

Kommentarsfältet fylldes snabbt av stöttande ord och kommentarer och en som stack ut lite extra var kommentaren från hennes danspartner från Let's Dance, Hugo Gustafsson.
Under bilden på Keyyo och hennes första kärlek Andrej visade Hugo sitt stöd genom att kommentera med tre emojihjärtan.

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlund försvinner helt på sociala medier efter bebislyckan

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis chock efter uppträdandet på Allsång på Skansen

FOTO: Keyyo/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN