LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson har fått sitt andra barn

11 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson
Influencern Ellinor Bjurström och pojkvännen Jimmy Olsson har blivit föräldrar för andra gången.
Nu visar Unga mammor-profilen upp dottern – och berättar om den dramatiska förlossningen.
Det blev inte riktigt som vi tänkt oss”, skriver Ellinor på Instagram.
Annons
Ellinor Bjurström är gravid – väntar sitt andra barn med Jimmy OlssonBrand logo
Ellinor Bjurström är gravid – väntar sitt andra barn med Jimmy Olsson

Ellinor Bjurström, 25, är en svensk modell och influencer som slog igenom i svenska Top model 2014 där hon hamnade på en andra plats.

Några år senare kunde vi följa henne i realityserien Unga mammor tillsammans med pojkvännen Jimmy Olsson, känd från Rackartygarna, som hon lever tillsammans med än idag. Paret har en son som heter Aaron, 3, och tidigare i år avslöjade de att de väntade sitt andra barn.

Ellinor Bjurström är redo att börja föda

Nyligen genomgick en då höggravid Ellinor en undersökning som visade att hon var redo att sätta igång med förlossningen vilket minut som helst.

”Nu har jag träffat en läkare och gjort en undersökning. Undersökningen gick bra! Jag var öppen 3 cm. Tappen var 1 cm lång och mjuk och mogen.Vi kom fram till att en igångsättning genom att ta hål på hinnorna skulle vara aktuellt. Så vi ska in till förlossningen kl 14.30 och då blir det barn!, skriver hon.

Hon berättade då att hon var väldigt nervös men att hon kände sig lugn för att Jimmy är med henne.

Annons

”Jag är så jävla nervös! Men lets go! Nu gör vi detta! Jag är redo för smärtan jag är så taggad på att lämna gravid-bubblan och istället gå in i bebis-bubblan Så glad att jag har Jimmy med mig från start. Han var FANTASTISK och jätteviktig för mig under förlossningen med Aaron”.

Ellinor Bjurström berättar att värkarna har satt igång

Ellinor la även ut en Instagram story och skrev: ”Helt sjukt att värkarna och allt satte igång av sig självt nu. Inte riktigt så tätt att vi behöver åka in. Men jag är helt 100 på att förlossningen är på gång. Det känns”.

Ellinor Bjurströms andra barn har fötts

Nu har Ellinor och Jimmy har fått sitt andra barn. På Instagram berättar hon om den dramatiska förlossningen.

Annons

”Jag som tänkte uppdatera er under förlossningen. Men som ni kanske märkte så slutade uppdateringen efter 15.00. Det blev nämligen inte riktigt som vi tänkt oss. Mitt fokus blev totalflyttat till att snabbt som attan föda barn med en barnmorska fast vid fotändan av sängen”, skriver hon.

Unga mammor-profilen berättar också att det blev akut kejsarsnitt och att hon kommer uppdatera sin Instagram under dagen och förklara mer utförligt. Men allt har gått bra och alla mår bra!

”Vi alla mår superbra men lite chockade och omtumlande. Jag är i det stora hela sjukt nöjd med min förlossning och personalen på BB Stockholm! Nu njuter vi av bebisbubblan och blir kvar här på BB på grund av snitt”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons