Är Karl och Julia i Vi eller aldrig ihop? Sanningen om tystnaden

Karl och Julia i Vi eller aldrig på SVT

Efter några få dagar tillsammans i villan på Malta bestämde sig Karl och Julia för att lämna tv-programmet Vi eller aldrig.
Istället skulle de jobba på sina problem hemma.
Men vad hände sen? Blev de ihop eller fortsatte de leva isär?
Varför har det varit tyst från dem efter deras medverkan i Vi eller aldrig? SVT svarar.
Anton Ewald om hur han träffade sin fru Victoria Fajardo
Slå på ljud

En av snackisarna just nu i tv-världen är SVT-programmet Vi eller aldrig där kärlekspar lämnat Sverige för att jobba på sina problem i en villa vid Medelhavet, tillsammans med andra par och professionell hjälp i form av parterapeuten Björn Hedensjö samt sexterapeuten Louise Mazanti.

Vad hände med ex-paret Julia och Karl?

Ett av kärleksparen som kanske gjort lite mer avtryck än andra är Julia, 31, och Karl, 31, från Stockholm. I beskrivningen till programmet så nämns de som ett par som varit ihop i 12 år. Relationen har inte varit enkel, utan skulle kanske mer likna en berg- och dalbana.

När programmet väl börjar spelas in på Malta var bara Julia på plats. Karl hade en hel del jobbgrejer att lösa, vilket gjorde att han blev några dagar sen. Under tiden som Karl inte var på plats i villan berättade Julia om Karl för de andra deltagare. En detalj hon verkade glömt att nämna är att de faktiskt inte ens är ett par.

När Karl anländer några dagar senare visar det sig att ex-paret gjort slut fyra månader innan inspelningen av programmet drog igång och att de i princip inte hörts eller setts sedan dess.

Efter en kort tid tillsammans i villan med olika avbrott i form av att Karl varit tvungen att åka hem till Sverige för jobb för att sedan komma tillbaka till villan igen, så tog de ett gemensamt beslut. Eller ja, det verkade mest vara Karls beslut enligt honom själv när han berättade för resterande paren att han och Julia valt att lämna programmet. Orsaken att de reste hem till Sverige igen var för att de skulle jobba vidare på sin relation där och se om det fanns något mer att bygga på.

Men efter det har det varit tyst. Blev de ihop eller fortsatte de vara i sär?

Karl och Julia i Vi eller aldrig på SVT

Karl och Julia.

FOTO: SVT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Tystnaden efter Vi eller aldrig

När Hänt försökte nå Karl och Julia för att se hur relationen ser ut idag så svarar SVT att vissa av paren i tv-programmet Vi eller aldrig inte vill göra intervjuer, och att Karl och Julia är ett av de paren. Detta är alltså anledningen till att man inte hört något mer om Karl och Julia efter att de valde att lämna programmet.

Men enligt folkbokföringen verkar de i alla fall inte bo ihop. Dejtar de? Vem vet!

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Vi eller aldrig 2021 – paren i SVT-serien

LÄS OCKSÅ: Vi eller aldrig-deltagaren Julia gjorde slut med Karl via sms

FOTO: SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN