Därför känner du igen Jonathan Borg-Rosén i Vi eller aldrig på SVT

Jonathan Borg-Rosén i Vi eller aldrig

I avsnitt 8 av tv-programmet Vi eller aldrig på SVT kliver ett nytt par in i villan vid Medelhavet.
Det är Jonte Borg och Kaja Tapper som behöver hjälp med kommunikationen i deras relation.
Känner du igen Jonathan sedan tidigare? Det är inte alls konstigt!
Vi eller aldrig – se trailern här
Slå på ljud

Under sommaren har tv-tittarna fått följa flera kärlekspar med en hel del problem i tv-programmet Vi eller aldrig på SVT. De ska under programmets gång försöka ta reda på om de har en framtid ihop eller inte. De sätter vardagen åt sidan helt och hållet för att bo i en villa vid Medelhavet, där de bor med andra par och får hjälp att nysta i sina problem, med hjälp av parterapeuten Björn Hedensjö samt sexterapeuten Louise Mazanti.

Radioprofilen Farao Groth, 36, känd från bland andra Idol Extra, NRJ och Mix Megapol, är programledare för det nya succéprogrammet. Och det gör han verkligen med bravur!

Nya kärleksparet Jonte Borg och Kaja Tapper i Vi eller aldrig

I det åttonde avsnittet kliver ett nytt par in i kärlekshuset. Det är Youtube-paret Jonathan Borg-Rosén och Kaja Tapper som har problem med kommunikationen i deras relation. Jonte och Kaja har varit ihop i ett och ett halvt år och var överens om att de behövde hjälp för att undvika att relationen skulle ta slut, eller snarare dö ut.

Kaja och Jonte i Vi eller aldrig på SVT

Kaja och Jonte.

FOTO: SVT

Där har Jonte Berg synts till tidigare

Paret jobbar med att lägga ut lite skojiga videos på Youtube, men om man känner igen Jonte sedan tidigare behöver det inte vara från deras Youtube-kanal. Just nu har de 8 000 följare på den sociala plattformen, och Jonte har synts till på en betydligt större kanal. Vilken? Jo, Joakim och Jonna Lundells.

Ett starkt minne från tiden med Joakim var när Youtube-kungen grävde ned Jonte i trädgården, levande. Jocke och Jonna sände då live, och Jonte fick uppleva en hel del i kistan.

Men han kom ut levande och oskadd!

Jonte Borg nergrävd i Joakim Lundells trädgård

Jonte Borg.

FOTO: Instagram

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

”Låg en timme i en kista under marken med en hemsökt docka”, skrev Jonte på Instagram efter äventyret.

Jonte har alltså synts till på Jocke och Jonnas kanaler, vilka har runt en miljon följare. Så om man som tv-tittare tycker sig känna igen Jonte är det inte alls konstigt. Hans ansikte har med all säkerhet skymtat förbi någon gång!

Jonathan Borg i Talang

Jonte har även medverkat i Talang under tiden då Carolina Gynning, Robert Aschberg och Tobias Karlsson satt i juryn. Där gick det däremot inte lika bra som det verkar göra nu på Youtube.

Jonte Borg i Talang

Talang.

FOTO: Youtube

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Vi eller aldrig 2021 – paren i SVT-serien

LÄS OCKSÅ: Vi eller aldrig-deltagaren Julia gjorde slut med Karl via sms

FOTO: SVT

FRÅN FÖRSTASIDAN