LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Vi eller aldrig-deltagaren Julia gjorde slut med Karl via sms

20 jul, 2021 
AvJohanna Alm
Julia och Karl är ett av de par som är aktuella i SVTs nya dejtingprogram Vi eller aldrig. I programmet avslöjar Karl att Julia gjorde slut med honom över sms när han låg sjuk i covid.
Annons
Vi eller aldrig – se trailern härBrand logo
Vi eller aldrig – se trailern här

Vi eller aldrig bygger på att sju par som har det svajigt i deras relation ska ta reda på om de har en framtid tillsammans eller inte. Paren lämnar sin vardag och dåliga mönster för att flytta in i en villa vid Medelhavet där de med hjälp av andra par, en parterapeut och en sexterapeut ska hitta svar på om de ska fortsätta satsa på sina relationer eller göra slut.

I programmets första avsnitt introduceras deltagarna för varandra och tar en rundvandring i villan på Malta där de ska bo under programmets gång. Julia dyker upp själv eftersom Karl inte fick ledigt från jobb. I avsnittet benämner hon Karl som ”min kille, eller vad man nu ska säga”. Hon förklarar också vad problemet i deras relation enligt henne är:

– Jag är prioritet sist, det känns som att jag bara är en del av hans möblemang, säger hon då.

Julia och Karl i SVTs dejtingprogram Vi eller aldrig. Foto: SVT

Julias och Karls relation tog slut innan programmets start

I avsnitt 3 dyker Karl upp i programmet och förklarar att han och Julia inte är ett par och att de inte har träffats på ett tag. Julia dumpade nämligen Karl via sms när han låg sjuk i covid.

Annons

– Julia skickade ett sms där hon skrev att det inte funkade längre, du prioriterar inte vår relation så jag kommer flytta ut nu. Och detta meddelandet skickade hon när jag låg sjuk i covid och behövde henne som mest, förklarar Karl.

Karl säger att han är med i programmet för han hoppas på att få lite mer klarhet i vad som egentligen hände.

– Det känns som Julia bara ignorerar hela situationen och spelar på som vanligt. Det känns som det finns en del att reda ut innan det kan bli bra igen. Vi har ju haft nånting och vi har ju fortfarande det så jag hoppas att vi nånstans kan ha något i framtiden också.

Karl lämnar huset och åker tillbaka till Sverige

Efter drygt ett dygn i huset på Malta måste Karl åka hem till Sverige för att jobba och Julia är minst sagt besviken på Karls prioriteringar.

– Det känns som det alltid är så med Karl, man planerar nånting med honom och så får han en viktigare plan, sa Julia då.

Och hon får uppbackning från Felicia som också är deltagare i programmet.

– Jag blir uppriktigt sagt irriterad. Jag tycker det är rent åt helvete hur han resonerar. Han har ju valt att vara med i detta programmet och fokusera på relationen med Julia men så väljer han jobbet före, sa Felicia då.

FOTO: Vi eller aldrig/SVT

Annons