Emilia Wahlund drabbad av missfall – veckor efter dotterns födsel

Emi

Emilia Wahlund och Marcelo Peña fick sitt första barn i maj tidigare i år. Förra veckan drabades Emilia ett missfall.
Nu berättar hon för Hänt om känslorna kring missfallet.
Svenska kändisarna du glömt var ett par
Slå på ljud

Emilia Wahlund, 21, är tillsammans med dokusåpaprofilen Marcelo Peña, 30, tillsammans har de dottern Elle, som föddes i maj tidigare i år.

Emilia och Marcelo har varit ett par i drygt två år och i en tidigare intervju med Aftonbladet har Marcelo berättat att de hade det skakigt början av deras relation, men att de valt att gå vidare från händelsen.

– Jag var strulig. Och om jag ser tillbaka på det nu så kan jag säga att jag var en idiot. Det jag gjorde var inte okej. Att göra så mot en annan människa är taskigt oavsett när i en relation det händer, säger han till tidningen.

Precis som Emilia tidigare skrivit så menar även Marcelo att detta är något som paret valt att lämna i det förflutna och nu istället blickar framåt.

– Jag och Emilia har valt att gå vidare vilket har lett till att det bara blivit bättre mellan oss, och nu väntar vi ju även barn ihop, sa dokusåpaprofilen då.

Emilias Wahlunds missfall avslöjades av ett spoilerkonto

Under en frågestund på spoilerkontot ”Exonphspoilerse” avslöjade Vanessa Elie, som driver spoilerkontot under måndagskvällen, att Emilia fått ett missfall förra veckan. Då Emilia och Vanessa Elie är goda vänner privat så hade hon fått Emilias tillåtelse att svara på frågan.

På Emilias Instastory försvarar hon vännen genom att skriva:

”Ni behöver absolut inte skriva hat till @exonphspoilerse pga detta för hon fick lägga ut det. Hon skulle aldrig lägga ut något sånt utan tillåtelse. Varje gång hon ens nämner mig så skriver hon först och frågar om det är okej.”

Foto: Skärmdump från Exonphspoilerse Instagramstory.

Foto: Skärmdump från Emilia Wahlunds Instagram.

Emilia Wahlund om hur hon mår efter missfallet

I ett meddelande till Hänt skriver Emilia:

”Jag mår efter omständigheterna bra! Såklart är det alltid jobbigt att få ett missfall och tankarna börjar ju direkt, kommer jag inte kunna få ett till barn i framtiden?” Skriver hon och fortsätter:

”Jag ska till gynekologen om 1,5 vecka så då får de kolla så att allt är ute. Jag var så tidigt gången så behövde inte åka in. Det skedde förra veckan!”

LÄS OCKSÅ: Emilia Wahlund söker boende med dottern efter bostadskrisen med Marcelo Peña

LÄS OCKSÅ: Marcelo Pena och Emilia Wahlund flyttar ifrån Sigtuna

FOTO: Exonphspoilerse/Instagram, Emilia Wahlund/Instagram

FRÅN FÖRSTASIDAN