LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Då är premiären för SVT:s nya realityserie Vi eller aldrig

06 maj, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Farao Groth 2018.<br>Vi eller aldrig, på bilden till höger syns Matteo Davenell och Felicia Malm. Pressbild.
SVT släpper ett nytt realityprogram, Vi eller aldrig.
I programmet får tittarna följa fem kärlekspar som ska bestämma om de antingen ska stanna ihop – eller göra slut.
Här kan du läsa mer om serien!
Annons
Därför slutar Fredrik Skavlan – gör en sista säsongBrand logo
Därför slutar Fredrik Skavlan – gör en sista säsong

Vi eller aldrig är SVT:s senaste realityprogram där fem kärlekspar ska ställa sig frågan om det ska fortsätta att vara tillsammans eller om de ska göra slut.

Totalt är de sju kärlekspar som kommer att söka svar i Vi eller aldrig och SVT har avslöjat vilka deltagarna är!

Vad handlar Vi eller aldrig på SVT om?

I Vi eller aldrig får vi följa fem kärlekspar med utmaningar i sina relationer. Kärleksparen kommer att samlas i ett gemensamt semesterhus på Malta och göra gruppövningar och terapi för att få svar på om de ska separera eller reparera.

I slutet av varje avsnitt kommer det att vara en parceremoni där paren öppet ska berätta vad de känner för sina partners.

I den brittiska upplagan av programmet som heter Make or break presenteras alla deltagare i badkläder, men SVT:s programbeställare har gått ut och sagt att den svenska versionen inte kommer vara likadan.

– I det brittiska programmet finns vissa moment som vi tycker är lite spekulativa och som vi har valt att inte ta med, det här är inget badklädesprogram. Det är fullt påklädda unga människor mellan 20 och 35, eftersom vi inte vill att de ska ha barn sedan tidigare, säger Anton Glanzelius, programbeställare på SVT till TT.

Annons

Ofta får public service kritik över att de inte borde satsa på realityprogram, men SVT:s programbeställare håller inte med om den typen av kritik.

– Jag tycker att det till hundra procent är public service att göra program om relationer och kärlek och de stora mänskliga besluten som varje individ, oavsett vem man är eller var man kommer ifrån måste fatta. Jag tycker att det här är superviktigt och mänskligt, säger Anton Glanzelius, programbeställare på SVT till TT.

Direkt från inspelningen av Vi eller aldrig. Till höger i bild Matteo Davenell och Felicia Malm, ett av de medverkande paren.

När har Vi eller aldrig premiär och vad kommer det sändas?

Vi eller aldrig har premiär den 13 juli på SVT1 och på SVT Play. Programmet kommer att sändas på tisdagar och torsdagar, serien har totalt 12 avsnitt.

Vem är programledare i Vi eller aldrig?

Programledaren för Vi eller aldrig är radioprofilen Farao Groth, 36, känd från bland andra Idol Extra, NRJ och Mix Megapol.

Utöver Farao ska även två terapeuter sitta med och kommentera parens beslut och agerande, Björn Hedensjö och Louise Mazanti.

Vi eller aldrig har premiär den 13 juli 2021. Programmet kommer sändas på tisdagar och torsdagar på SVT Play och SVT1.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, SVT

Annons