LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Erika Persson lämnar USA för lyxig semester i Europa

18 aug, 2021 
Johanna Alm
Erika Persson
Erika Persson ska börja på college i USA till hösten, men innan dess tog hon en spontan tripp till Grekland.
På sin Instagram visar hon upp bilder från lyxsemestern.
Annons
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksamBrand logo
Gunilla och Erika Perssons relation – väldigt tacksam

Erika Persson, 19, är kanske mest känd genom hennes mamma Gunilla Persson, 61, som tog Sverige med storm efter hennes medverkan i realityserien Svenska Hollywoodfruar.

I realityserien kunde tittarna följa Gunilla och Erikas liv i Hollywood och deras starka familjeband till varandra var svårt att undgå.

Erika Persson börjar på college

I en tidigare intervju med Hänt har Gunilla berättat att hennes dotter Erika har kommit in på ett högpresterande universitet och att hon åker redan i början av augusti.

Gunilla berättade då att hon tycker det känns tufft att Erika är vuxen nu och ska flytta hemifrån, men hon gläds åt att det endast är en kort bilresa från varandra.

– Så hon ska bo där på sitt college, men det är bara 1,5 timmes bilfärd härifrån, sa Gunilla då.

Kändisdottern ska studera film och få utlopp för sin kreativa sida. Erika är också väldigt mån om att kämpa för kvinnliga rättigheter och ser fram emot att gräva vidare i det.

Annons

Erika Persson lämnar USA för Europa

Men innan hennes nästa stora kapitel börjar så lämnar Erika USA för en tripp till Europa. Först blir det en sväng till Grekland och sedan i september lutar det åt ett besök i Sverige.

– Jag tror att jag kommer i början av september. Så jag måste nog ta en eller två veckor ledigt från college. Men det är det värt, för jag saknar Sverige så mycket!, har Erika sagt till Hänt.

I samma intervju berättade Erika mer om den spontana resan till de grekiska öarna.

– Jag åker till Grekland med min kompis. Jag är så taggad på det! Det var verkligen en sista-minuten-resa, vi bokade för bara några dagar sedan, sa Erika då.

På sin Instagram har hon delat med sig av bilder från hennes lyxsemester för hennes 60 000 följare, och det ser minst sagt härligt ut!

FOTO: Erika Persson/Instagram

Annons