Johanna Lind Bagge påkörd av bil – smärtan efter otäcka olyckan

JOHANNA LIND BAGGE I OLYCKA

Anders Bagges fru Johanna Lind Bagge kommer nu med en tråkig nyhet.
Hon har nämligen råkat ut för en olycka som gör att följarna blir rejält oroliga.
”Blev tyvärr påkörd ordentligt bakifrån”, skriver Johanna i ett inlägg på Instagram.

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge har varit gifta i tre år och delar ofta med sig av livets alla delar i sociala medier. Anders är återigen aktuell med Idol som jurymedlem och Johanna, som till en början är känd för Fröken Sverige, arbetar idag som hudterapeut och med sociala medier.

För ett tag sedan kom den tråkiga nyheten att en av makarnas hundar insjuknat. Som många kanske känner till har Johanna och Anders en hel del hundar och är sanna djurvänner. Och nu meddelar Johanna ytterligare en tråkig nyhet – nämligen att hon har råkat ut för en olycka.

Johanna Lind Bagges sorg efter hunden Ebbas insjuknande

En av parets alla hundar, Ebba, blev plötsligt sjuk häromveckan och Johanna fick tillbringa många timmar hos veterinären, något Hänt rapporterat om tidigare.

Till en bild på hunden Ebba skrev Johanna: ”Jag känner dig utan och innan och jag har inte gett mig när jag vet att något ej stämmer. Vi har utvärderat och gått igenom bit för bit och efter avslutad medicinkur nu senast kände jag att det fortfarande inte stämde och ville ta ytterligare en kontroll.”

Hon fortsätter:

”Vid nästa kontroll hos veterinären när vi röntgade hjärtat kom domen om en tumör som tydligt syntes samt en infektion runt/vid hjärtat. Du äter medicin nu för infektionen men jag vet att våra dagar är räknade och jag går sönder inuti av vad jag vet vad som väntar. Jag orkar inte tänka tanken och tårarna rinner för hur mycket man älskar hundar så hatar jag när den dagen kommer då du de ej finns med längre.”

Johanna Lind Bagge i olycka – blev påkörd av en bilist

Johanna kommer nu med ytterligare en tråkig nyhet. Hon blev nämligen påkörd av en bil, detta delar hon med sig av på Instagram.

”Lång dag igår och blev tyvärr även påkörd ordentligt bakifrån av en bil som inte uppmärksammade att vi stod stilla. Tur i oturen fast nacken känns öm”, skriver Johanna Lind Bagge i inlägget.

Många av följarna är nu oroliga för Johanna och ber henne söka läkarvård. En av dem skriver: ”Ta dig till en läkare som får undersöka nacken för framtida problem. Har varit med om samma sak. Har fortfarande problem med smärta i nacken och det här var 1996. Har även fått ut ersättning från försäkringsbolaget. Ta hand om dig. Det kan komma senare.”

”Vilken otur, stackars dig! Kolla upp nacken så fort du kan så du inte får bestående smärta”, hälsar en annan.

Vi hoppas allting går bra för dig Johanna!

LÄS OCKSÅ: Magnus Betnér och Helena Sandklef har gjort slut efter 15 år ihop

LÄS OCKSÅ: Michel Olofssons familjelycka med Linnéa efter Bonde söker fru

FOTO: Eero Hannukainen/TT / TV4

Senaste nytt