TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Johanna Bagge Lind öppnar upp sig som hunden Ebbas insjuknande

06 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Johanna Bagge Lind och Anders Bagge.
Johanna Bagge Lind och Anders Bagges hund Ella har fått en tumör och en infektion vid hjärtat.
Nu berättar Johanna om förloppet på sjukhuset.
”Det gick ej som var tänkt”, berättar hon.
Annons
Möt Idols nya jurymedlem – Katia MosallyBrand logo
Möt Idols nya jurymedlem – Katia Mosally

PR-konsulten Johanna Bagge Lind och idoljurymedlemmen Anders Bagge är gifta sen flera år tillbaka. Tillsammans ha paret fem hundar och en katt. De ägnar stora delar av sina liv till att hjälpa hundar och ta hand om dem.

Häromdagen berättade Johanna att en av deras hundar Ebba har fått en tumör och att dagarna är räknade för hunden, Hänt har tidigare rapporterat om det här.

Johanna Bagge Linds bakslag efter hundens insjuknande

Nu tackar Johanna sina följare och vänner för allt stöd hon har fått på sin Instagram och delar en bild på Ebba som ligger och myser.

”Från djupet av mitt varmaste TACK för alla fina, berörande meddelande. Har läst alla och det värmer i hjärtat och från det att man har hund eller djur och barn så lever man ju med hjärtat utanför kroppen och styrka även till er som har varit och står inför liknande situation med sitt djur. Man är orolig och otröstlig.”, skriver hon på sin Instagram.

Annons

Johanna berättar att hon och Ebba åkte till sjukhuset för att göra ett ultraljud med henne.

”Satt hela förmiddagen idag för att få tag i en kardiolog för att ta ultraljud på Ebbas hjärta. Fick tid på Uppsala Universitetsdjursjukhus och åkte iväg med flickorna till Tobbe och Annika och gav mig iväg upp till Uppsala.”

Hon fortsätter och skriver att det aldrig blev något ultraljud och att allt var i onödan.

”Nåväl, det gick ej som var tänkt och efter att vi har blivit inkallade så satt vi i väntrummet i nästan fyra timmar och väntade på ultraljudet som aldrig kom. Lång story men hela dagen gick åt till ingenting tyvärr och jag fick vända hemåt igen och hämta flickorna. Lång dag och struligt att få ihop den men nu orkar jag inte mer idag och försöker ta nya tag imorgon för gå vidare med älskade Ebba och göra allt man kan för att det ska bli bäst för dig den tiden vi har lyckan att få tillsammans dig”.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons