Johanna Lind Bagge och Anders Bagge visar familjelyckan

Johanna och Anders Bagge.

Johanna Lind Bagge och Anders Bagge är gifta sedan flera år tillbaka och de delar det gemensamma intresset för hundar.
För ett tag sedan visade Johanna upp deras senaste tillskott i den lilla hundfamiljen.

Johanna Lind Bagge, 49, är modell och var tidigare Fröken Sverige och hon är precis som sin make och Idoljury-medlemmen Anders Bagge, 53, en riktig hundälskare.

Tillsammans bor de äkta makarna i ett stort hus utanför Stockholm med deras fem hundar. Paret ägnar stora delar av sina liv till att hjälpa hundar och ta hand om dem.

Parets hund Ebbas insjuknande

Förra veckan kom det tråkiga beskedet att deras hund Ebba har drabbats av en tumör. På sin Instagram skrev Johanna ett ärligt inlägg om sorgen:

”Älskade lilla Ebba. Har kämpat med dig och åkt till och från veterinären under det senaste året. Vi har utvärderat och gått igenom bit för bit och efter avslutad medicinkur nu senast kände jag att det fortfarande inte stämde och ville ta ytterligare en kontroll. Vi nästa kontroll hos veterinären när vi röntgade hjärtat kom domen om en tumör som tydligt syntes samt en infektion runt/vid hjärtat.”, skrev hon då.

FLYGA Därför reser Polly utomlands utan mamma och pappa

Några dagar senare uppdaterade hon sina frågande följare med hur Ebba mår nu:

”Du äter medicin nu för infektionen men jag vet att våra dagar är räknade och jag går sönder inuti av vad jag vet vad som väntar. Jag orkar inte tänka tanken och tårarna rinner för hur mycket man älskar hundar så hatar jag när den dagen kommer då du de ej finns med längre.”

Johanna Lind Bagge om familjelyckan

Trots motgångarna med hunden Ebbas insjuknande fanns det däremot roliga nyheter som Johanna delade med sig av tidigare i somras. Paret Bagge skaffade nämligen ännu en hund som tillskott i familjen i form av en Grand Danois som heter Julia. På sin Instagram skrev Johanna om den nya familjemedlemmen:

”Så kom äntligen dagen då Julia levererades av underbara Sara Rosquist som har @grandeluxen kennel. Sara träffade jag för ett par år sedan på Agria’s Hundpromenad och allt föll på plats, detta var rätt och precis som många gissade så hade ni rätt om att jag länge har pratat om att en dag blir det en Grand Danois.”

LÄS OCKSÅ: Därför slutar Carin da Silva blogga efter 8 år – egna orden

LÄS OCKSÅ: Fredrik Eklunds man Derek Kaplan visar upp okända sonen Kai

FOTO: Johanna Lind Bagge/Instagram, Karin Törnblom/TT, TV4/Youtube

Senaste nytt