LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför slutar Carin da Silva blogga efter 8 år – egna orden

10 aug, 2021 
Mimmi Fouchenette
Carin da Silva
Carin da Silva har bloggat i över åtta nu.
Nu berättar dansaren att hon ska lägga ner bloggandet.
”Jag vill testa på något annat”, skriver den före detta Lets dance-profilen.
Annons
Minns du kärleksparen från Let's DanceBrand logo
Minns du kärleksparen från Let's Dance

Carin da Silva är proffsdansaren från Göteborg som direkt blev en favorit bland tittarna i det populära programmet Let's dance på TV4. Efter sin medverkan i dansprogrammet inledde hon en karriär som programledare både inom tv och radio under flera år och har lagt dansskorna på hyllan.

Sedan två år tillbaka bor Carin tillsammans med sin man, Niklas Persson, 41, och deras två söner Theo, 7, och Max, 3 i Bryssel, Belgien. Niklas blev erbjuden ett jobb där så familjen valde att flytta från Sverige. På Carins blogg har det gått att följa familjens nya liv i Bryssel.

Under sommaren har familjen däremot rest hem till Sverige för semester, de har befunnit sig på Österlen under några veckor.

”Mitt älskade Österlen. Det finns liksom inget som kan jämföras med detta”, skriver Carin på bloggen.

Sedan pandemins start de inte haft möjlighet att besöka hemlandet förrän nu.

Annons

Carin da Silva ska börja vlogga på Youtube

Häromdagen publicerade Carin ett nytt inlägg på sin blogg. Det inlägget skulle visa sig vara hennes sista. Den före detta dansaren har nämligen bestämt sig för att lägga ner sin blogg efter åtta år.

”I över 8 år har jag bloggat varav det sista året här på MåBra. Jag har skrivit om allt ifrån mina graviditeter, förlossningar, resor, mat, sorg och glädjeämnen. Ja jag har skrivit om LIVET”, skriver hon på bloggen.

Hon fortsätter:

”Detta är mitt sista blogginlägg. Men man vet aldrig vad om händer, jag kanske saknar det för mycket och börjar igen men just nu känner jag att jag vill testa på något annat och kommer därför att fokusera på rörlig media dvs Instagram och Youtube.”

Carin da Silva kommer däremot inte att försvinna helt, hon avslöjar att hon kommer att börja vlogga på Youtube.

”Ni får gärna följa mig på Instagram och inom kort kommer även min Youtube-kanal starta. Där kommer ni kunna följa mig och min vardag men i rörligt format istället för i skrift.”

Än så länge har Carin da Silva inte publicerat något på Youtube-kanalen.

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

Annons