LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Magnus Betnér och Helena Sandklef har gjort slut efter 15 år ihop

16 aug, 2021 
Johanna Alm
Magnus Betnér och Helena Sandklef
Magnus Betnér och fästmön Helena Sandklef har valt att skilda vägar.
Nu berättar komikern om uppbrottet i ett känslosamt inlägg på Instagram.
”Ett 15 år långt äventyr är slut”, skriver han.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020Brand logo
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Magnus Betnér, 47, blev känd genom sin medverkan i humorprogrammet Parlamentet 2004. Sedan dess har han blivit en av Sveriges mest framgångsrika komiker och har satt upp en mängd egna föreställningar.

Magnus Betnér om skilsmässan

När det kommer till privatlivet har Magnus varit gift en gång tidigare, men det äktenskapet tog slut år 2006 och kort därefter träffade han Helena Sandklef, 41. Tidigare har komikern berättat om skilsmässan och den destruktiva tid som präglade hans tillvaro:

– Efter separationen tyckte jag att livet var slut. Jag tyckte inte alls att det var roligt, sa ståuppkomikern i Söndagsintervjun i P1 och fortsatte:

– Jag tänkte väl inte ta livet av mig, fast jag haft sådana tankar till och från. Men jag hade inte haft emot något att dö. Så då tänkte jag att jag kunde missköta mig riktigt ordentligt tills jag faktiskt dör.

Men när allt var som värst vände det plötsligt och Magnus Betnér träffade alltså kärleken på nytt i Helena, som han har varit tillsammans med sedan dess. Magnus har två döttrar, Lina och Edith. Lina fick han med sin ex-fru och 2018 kom Edith, som då är Magnus och Helenas gemensamma dotter.

Annons

Magnus Betnér och Helena Sandklef går skilda vägar

Under söndagen kom det tråkiga beskedet att Magnus och fästmön Helena Sandklef valt att gå skilda vägar, efter 15 år ihop.

”Ett 15 år långt äventyr är slut. Tusen resor, projekt och galet massa kul har vi haft jag och Helena men nu flyttar vi isär. Det gör vi som vänner och hon är kanon på alla sätt och vis. Så det inte blir några spekulationer om något annat. Var snälla mot henne annars får ni med mig att göra.”

Även Helena har delat med sig av ett långt inlägg på Instagram om splittringen från Magnus Betnér:

”Ibland blir det ju inte precis exakt som man tänkt sig. Livet. Och efter topp två bästa döttrar i världen, tusen och åter tusen resor, och lika många äventyr, hotell och gapflabb, har jag och Magnus Betnér bestämt oss för att separera. Men vi är vuxna och behöver varken ta fokus från de fruktansvärda som just nu sker i Afghanistan eller klimatfrågan som måste lösas asap. Vi är ledsna, men som vänner. Så nu kan det lösa skvallret upphöra. Det finns nåt fint i allt. I allt som varit, allt som är, och allt som komma skall”, skriver Helena Sandklef.

FOTO: Urban Andersson/TT, Erik Mårtensson/TT

Annons