LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Penny Parneviks starka ord till 2-årige sonen Atticus på Instagram

16 aug, 2021 
Johanna Alm
Penny Parnevik och hennes son Atticus
Penny Parnevik och maken Douglas Murrays förstfödde son Atticus fyllde två år förra veckan.
På Instagram har Penny nu delat med sig av en känslosam text till sonen – och visar upp den stora familjelycka.
Annons
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan giftaBrand logo
Hänt avslöjar: Penny Parnevik och Douglas Murray är redan gifta

Penny Parnevik, 24, och hockeyproffset Douglas Murray, 41, fick sonen Atticus, 2, i augusti 2019 och bara ett år senare kom den glädjande nyheten att paret väntade sitt andra barn ihop.

”Jag fattar inte att vi gör det här igen Douglas Murray?! Bebis nummer två kommer under våren 2021”, skrev tv-profilen då på sin Instagram.

Och i februari tidigare i år föddes deras dotter, som de döpte till Pebble. Namnet är inte helt nytt inom Parneviks-familjen då Pennys syster Philippa Parnevik heter Pebble i mellannamn.

”Det är en tjej. Pebble Murray, välkommen till världen”, skrev hon då och visade upp en bild på den nyfödda lilla dottern.

Dottern Pebble

Penny Parnevik om kampen med sonen Atticus

Det var förra året som kändisdottern delade med sig av en ärlig text på Instagram om kampen att vara gravid och samtidigt behöva vara mamma och ta hand om sonen Atticus:

Annons

”Ja, så här kan det se ut ibland. När tålamodet inte räcker till, när man har haft en vaken bebis hela hela natten (i flera veckor nu), när man känner att man hade kunnat hantera det bättre än att bara bli irriterad på en ny nivå, när man växer en till bebis i magen och är orolig hur den mår där inne...” skrev hon och fortsatte:

”Idag känns inte super om jag ska vara ärlig. Jag är trött och känner mig besegrad. Men imorgon är en ny dag och en chans att börja om och idag tar vi det timme för timme och vänder på det här.”

Pennys starka ord till 2-årige sonen Atticus

Förra veckan fyllde parets förstfödde son Atticus två år och på sin Instagram delade tvåbarnsmamman Penny Parnevik med sig av en känslosam text till sonen:

”Min lilla raket fyller två år!!! Världen är så lycklig över att ha dig Atticus. Du är allvarligt talat unik. Din pappa och jag kan kolla på dig i förundran över hur en två åring kan ha så mycket liv och skratt i sig. Din energi är uttröttande men också vår favorit sak med dig! Kan knappt vänta på att få lära känna dig mer. Glad andra födelsedag min son.”

I kommentarsfältet till inlägget har följarna skickat varma och glada födelsedags-hälsningar.

Sonen Atticus
Penny och hennes son Atticus

FOTO: Penny Parnevik/Instagram, Carolina Byrmo/TT

Annons