Bonde-Hannes Haraldssons första bild på sonen med Susanna Karlsson

Susanna Karlsson och Hannes Harladsson har äntligen blivit föräldrar till en liten pojke som fått namnet Tor.
Nu visar Hannes upp bebisen för första gången och följarna överöser paret med kärlek.
”OVERKLIGT!!! Tor är här”, skriver Hannes.
Slå på ljud

Bonde söker fru har genom åren sammanfört flera par. Ett av dem är Susanna Karlsson och Hannes Harladsson som år 2018 träffades en hel sommar och blev kära. Sedan dess har det gått undan, de är både förlovade och blev för bara några dagar sedan föräldrar för första gången till en liten pojke.

Efter att Susanna gått en bra bit över tiden var det äntligen dags, och nu är bebisen här. Sonen har fått namnet Tor, något som både Susanna och Hannes har avslöjat. Nu visar Hannes upp Tor för första gången och paret blir överösta med kärlek!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

PANIK! Därför blixtändras Pernilla Wahlgrens nya show

Susanna Karlssons kamp – dagar innan förlossningen

Susanna, som gick över tiden, hade det kämpigt sista tiden i graviditeten. Hon har genom hela gravidresan delat med sig av upp och nedgångar för följarna. På Instagram har hon över 70 000 följare och delar med sig av ärliga bilder.

Till en bild på gravidmagen skrev Susanna:

”När ska dyka upp en bebisbild istället för ännu än magbild? Ja undrar med, 6 dagar över nu. Men vet ni, värkarna har börjat komma och igårkväll och inatt har dom varit intensivare och blivit tätare dock forfarande hanterbara! Men vi har flyttat våran kontroll till Idag kl 10 istället för imorgon! Och nu tror jag det är bäst att vi tar med bb-väskan i bilen.”

Men några dagar efter den publicerade bilden ovan så kom Susanna Karlsson med den glädjande nyheten att lilla Tor är här!

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev Susanna som gratulerades i kommentarsfältet av bland andra Linda Lindorff som kommenterade: ”Ja helt otroligt och så fantastiskt! Stort stort grattis! Tänk att det kunde bli så här bra. Vilken lycka! Grattis! Susanna och Hannes!.”

Även Caroline Kejbert som medverkade i Bonde söker fru 2017 kommenterade: ”Stort grattis!!”

Hannes Harladssons första bild på bebisen Tor

Hannes har nu publicerat en bild på Tor, vilket är den första bilden på lille sonen som följarna får se, och de får sig en ordentlig sötchock!

”OVERKLIGT!!! Tor är här”, skrev Hannes.

Han blir nu överöst av kärlek i kommentarerna, en skriver: ”Grattis! En fantastisk men overklig känsla from nu har livet fått en djupare innebörd”

En annan följare kommenterar: ”Jättestort grattis igen till hela familjen. Så fin han är!”

En tredje skriver: ”Grattis till hela familjen. Vilket underverk.”

LÄS OCKSÅ: Anthony Yigits ärliga ord om bulimin – berättar om kampen

LÄS OCKSÅ: Benjamin Ingrossos markering mot Linnea Widmark – tar avstånd

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT / Instagram

SENASTE NYTT!