Bonde-Susanna Karlsson och Hannes Haraldssons förlovning

Bonde söker fru Susanna och Hannes barndröm

Bonde söker fru-paret Susanna Karlsson och Hannes Haraldsson har förlovat sig. Här är de exklusiva bilderna från det sagolika frieriet, och nu berättar de om framtidsdrömmarna: ”Vi drömmer absolut om att få en bebis”.

Susanna och Hannes med hundarna Hicke och Indie.

Iförd vitblommig röd klänning och konjaksbruna träskor fick Bonde söker fru-stjärnan Susanna Karlsson, 28, häromdagen sin älskade Hannes Haraldsson, 28, till sin fästman. Den vackra förlovningen ägde rum i kohagen under måndagen den 17 juni – alldeles bakom turturduvornas rödmålade hus utanför Valdemarsvik.

Det var där som Hannes ställde den klassiska frågan till vackra Susanna som var påtagligt rörd.

– Jag visste att frieriet var på gång, men det blev ändå väldigt överraskande och oväntat. Även fast jag hade en aning om att det skulle ske så gick pulsen upp till 180, berättar Susanna för Hänt och tillägger att förlovningsfesten pågick hela natten.

Hannes friade genom att spela och sjunga ”Kan man älska nån på avstånd” och avslutade med meningen ”vill du gifta dig med mig?”.

Bonde söker fru 2018 Susanna Karlsson Hannes Haraldsson förlovning, Hannes sång

Hannes friade med sången ”Kan man älska nån på avstånd”…

Bonde söker fru 2018 Susanna Karlsson Hannes Haraldsson förlovade

..och Susanna sa ja!

Hon sprudlar som en bonde på en nyslagen äng när hon sätter ord på sin känslostorm:

– Det känns underbart att få ytterligare ett bevis på att det är vi! Även fast jag redan vet att det är han och jag så blir det ännu tydligare med en ring på fingret. Det känns väldigt fint, säger Susanna och kastar en blick på sin vackra förlovningsring.

Bonde söker fru 2018 Susanna Karlsson Hannes Haraldsson förlovade

Bonde söker fru-paret visar upp sina förlovningsringar.

Bonde söker fru 2018 Susanna Karlsson Hannes Haraldsson förlovade

Nu drömmer de om bröllop, och hoppas på att få en liten bondebebis.

Hon tänker tillbaka på när kärleksblixten slog ner under förra sommarens inspelning av Bonde söker fru. Inledningsvis velade hon mellan Hannes och en av de andra uppvaktarna, men någon vecka efter att hon och Hannes kom hem från den tv-sända kärleksresan till Kreta, var hon ganska säker på att han var mannen i hennes liv.

– Ett lugn infann sig. Jag kände liksom att det här är rätt, att nu kan man börja planera och verkligen köra på. Det fanns inte längre några frågetecken, minns Susanna som inte ångrat en sekund att det blev hon och snickaren Hannes.

På frågan om det blir bröllop snart eller om de kommer att nöja sig med att vara förlovade, tvekar Susanna inte en sekund: hon vill stå brud.

– Självklart blir det bröllop! Jag hade inte förlovat mig om jag inte känt att jag vill gifta mig. Både Hannes och jag har den klassiska inställningen att man ska gifta sig inom ett år, så förmodligen gifter vi oss på samma plats nästa år, ler Susanna som verkligen strålar av lycka – och om ödet är på parets sida lär det inte dröja länge innan två blir tre.

– Vi drömmer absolut om att få en bebis. Efter förlovningen och giftermålet hoppas vi att det kommer en liten bondebebis!

Bonde söker fru 2018 Susanna Karlsson Hannes Haraldsson förlovade

Inom ett år ska Susanna och Hannes gifta sig.

FOTO: Hessman Liljeton

FRÅN FÖRSTASIDAN