Benjamin Ingrossos markering mot Linnea Widmark – tar avstånd

Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark

Benjamin Ingrosso har tidigare varit tillsammans med Linnea Widmark. I många av Benjamins låtar sjunger han om Linnea och att han saknar henne – men nu har han markerat tydligt att han tar avstånd.

Benjamin Ingrosso, 23, var tillsammans med influencern Linnea Widmark, 24, i hela sex år. Som tittare har man kunnat se deras relation i realityserien Wahlgrens värld som följer Benjamins och hans familjs liv. Men för två år sedan gick paret skilda vägar.

Uppbrottet tog extremt hårt på Benjamin, han var fortfarande förälskad i Linnea när hon valde att göra slut. När han medverkade i musikprogrammet Så mycket bättre ett år efter de två gjort slut så berättade han för artistkollegorna om tiden efter uppbrottet.

– Vi var tillsammans sex år så det var hela min uppväxt, sen åkte hon utomlands och blev kär i någon annan. Så gjorde vi slut över telefon, berättade Benjamin.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Linnea Widmark lämnade Sverige för surflivet i Costa Rica

Linnea bor numera i Costa Rica och lever ett annorlunda liv än vad hon gjorde i Stockholm, hon surfar och hänger på stranden. Efter uppbrottet har hon förklarat varför hon valde att göra slut i en egen video på Youtube.

– När jag och min ex-pojkvän gjorde slut var jag lyckligare än jag varit på länge. Att bara få vara singel. Eftersom jag hade velat komma ur det förhållandet så pass länge, berättade Linnea då.

Idag lever Linnea ihop med en ny kille som också bor i Costa Rica. Benjamins låt Costa Rica som han släppte 2019 handlar om att han vill resa dit och hämta hem Linnea till Sverige. ”I want to go to Costa Rica. So I can bring back my Linnea”, så går den sista textraden i Benjamins låt om exet. Ett tappert försök men Linnea verkar inte ha några planer på att flytta hem.

Benjamin Ingrossos markering mot exet Linnea Widmark

Efter många försök att få tillbaka exflickvännen verkar Benjamin nu ha gett upp. Låtarna på hans senaste album handlar inte om henne, han verkar vara mycket gladare nu än när han var med i Så mycket bättre och han har slutat följa henne på Instagram – men hon följer fortfarande honom. Anledningen till varför artisten har avföljt sitt ex har inte framgått.

LÄS OCKSÅ: Kristin Kaspersen i tårar efter Benjamin och Bianca Ingrosso i Allsång

LÄS OCKSÅ: Jamie Spears blir av med förmyndarskapet – Britney Spears vändning

FOTO: TV4, Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT

SENASTE NYTT!