Därför blixtändras Pernilla Wahlgrens nya show inför nypremiären

PERNILLA WAHLGREN

Pernilla Wahlgren är en show-makare av rang och snart kan äntligen hennes show Pernilla Wahlgren har hybris få visas runt om i landet. Men, ett och annat har förändrats sedan manuset skrevs. Nu berättar Pernilla om den drastiska ändringen.
Slå på ljud

Pernilla Wahlgren är en riktig mästare när det kommer till musikaler och shower. Hennes krogshow Kort glad och tacksam gjorde succé och därför kom uppföljaren Pernilla Wahlgren har hybris. Men showen hann i princip bara ha premiär innan coronapandemin satte stopp för det hela.

Tillsammans med vännerna Hanna Hedlund, Ola Forssmed, Kim Sulocki och Måns Nathanelson blev succén med Kort glad och tacksam ett faktum. Därför var det viktigt att uppföljaren skulle bli minst lika bra och regissören Edward af Sillén har nu ett ännu större ansvar.

Precis när allt var klart för att turnera landet runt med Pernilla Wahlgren har hybris så sattes det rejäla käppar i hjulen. Nämligen coronapandemin, som ställde in alla evenemang och stora sammankomster.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken

Sedan dess har mycket hänt för Pernilla. Men den allra största förändringen för sångerskan handlar om att hon skaffat en pojkvän. Mannen som fångat Pernillas hjärta är ingen mindre än säljaren och modellen Christian Bauer.

Under sommaren har paret synts umgås flitigt med varandra och de har bland annat varit nere i Marbella, där Pernilla har ett hus. Även i Sverige har de synts till både hos vänner och inte minst när Benjamin Ingrosso uppträdde i Allsång på Skansen.

Christian och Pernilla var på plats i publiken under Benjamins stora kväll och Christian blev minst sagt imponerad av Benjamins uppträdande. Detta är något han mer än gärna visade upp i sociala medier.

”Jag är helt tagen. Vilken fulländad musiker du är, Benjamin”, skrev han och postade en bild från konserten.

MARKERINGEN Benjamin Ingrosso tar avstånd från ex-flickvännen Linnea

Därför ändras showen Pernilla Wahlgren har hybris

Med tanke på att Christian kommit in i Pernillas liv så är hon inte längre singel, vilket förstör hela handlingen i showen Pernilla Wahlgren har hybris. I podden Wahlgren & Wistam berättar hon nu om allt som behöver ändras.

– Vi har ju det här sjuka problemet; att jag har träffat någon. För hela showen bygger på att jag är singel, att jag inte vill träffa nån, att jag bara vill ute och showa och inte bry mig om att åka hem, det finns ingen som längtar efter mig, förutom Theo då såklart, säger Pernilla och fortsätter:

– De andra i ensemblen vill ju hem till sina familjer och jag förstår ingenting. Så deras grej är ju att "vi vill hitta en man till Pernilla". Och när jag då har en man just nu så blir det ju problem.

Däremot så är Pernilla inte av den karaktären som ser problem. Istället har de löst det på ett helt annat sätt.

– Vi har löst det jättebra med att jag har träffat en man. Vi har löst det jättebra, jag kommer inte berätta hur men det blir spännande för publiken. Så mycket kan jag säga.

LÄS OCKSÅ: BEDÖMNINGEN Stefan Odelberg om Casper och Agnetas insats

LÄS OCKSÅ: STARKT! Elin Härkönens pojkvän Anthony Yigit om sjukdomen

FOTO: TT

SENASTE NYTT!