ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stefan Odelberg om Casper Janebrink och Agneta Sjödin i Bingolotto

15 aug, 2021 
Johanna Alm
Stefan Odelberg, Agneta Sjödin och Casper Janebrink
Den 29e augusti är det dags för Lotta Engberg och Stefan Odelberg att ta över rodret som programledare för Bingolotto igen efter sommaruppehållet.
I en intervju med Hänt berättar Stefan om hans dom mot Casper Janebrink och Agneta Sjödins insats i Bingolotto sommarkväll.
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Vanligtvis är tv-tittarna vana vid att se Lotta Engberg och Stefan Odelberg som programledare för det folkkära programmet Bingolotto, men även de ska ha semester och eftersom Bingolotto firar 30 år i år så bestämde sig TV4 för att överraska svenska folket med det som de alltid har saknat - Bingolotto under hela sommaren.

Så under sommaren var det Agneta Sjödin och Casper Janebrink som tog över rodret för det somriga programmet Bingolotto sommarkväll.

Kritiken mot Bingolotto sommarkväll

Trots att TV4 överraskade tv-tittarna med Bingolotto hela sommaren så var det inte bara positiva reaktioner, både sändningstid och teknikstrul har gjort att tv-tittarna har riktat kritik mot Bingolotto sommarkväll.

Bingolotto brukar börjar klockan 18.00 men i sommar ändrade kanalen sändningstiden till 20.00, något som har fått många att reagera.

”Varför kl 20???? Alla har inte semester och måste jobba. Det är ju inte roligt att rätta i efterhand varje vecka”, skrev bland annat en tittare innan hen fortsatte:

Annons

”Kliver man upp 02 för att jobba är det sent. Inte bara jag som tycker att tiden är fel men vågar inte säga något för att de blir påhoppade för att de tycker olika.”

Programmet stötte även på teknikstrul under en sändning, det var ett av vinnarsamtalen i programmet som drog ut på tiden – vilket gjorde att nästa inringare inte fick chansen att vara med i direktsändning.

Teknikstrulet var något som väckte stora reaktioner från tv-tittarna. En upprörd tittare kommenterade på Bingolottos sociala medier att de borde ha lärt sig ha marginaler:

”Kan väl tycka under alla år Bingolotto funnits att man lärt sig att man behöver lite marginaler. Som ex. Att samtal kan bli lite längre. Som ex- det sista samtalet ikväll som egentligen inte kändes så långt. Men tydligen hade ni inga marginaler fördes så spargrisarna fick sparas till nästa vecka”, skrev en tittare på programmets sociala medier efter händelsen.

Annons

Stefan Odelbergs dom mot Casper Janebrink och Agneta Sjödin

Förra året stod det klart att det var Stefan Odelberg och Lotta Engberg som tillsammans skulle leda Bingolotto och i veckan kom nyheten att det blir samma programledare denna säsongen också.

Den 29 augusti tar Lotta och Stefan över som programledare igen och i en intervju med Hänt berättar Stefan om känslorna inför att komma tillbaka till Bingolotto igen efter uppehållet:

– Jag älskar att vara ledig det är inte de, men när man har ett jobb som är sådär riktigt roligt att göra då är det häftigt att känna att det drar i en att man vill tillbaka till jobbet. Både jag och Lotta sa till varandra häromdagen att vi har saknat varandra så det känns jättekul att få jobba med varandra igen, säger Stefan till Hänt.

På frågan hur han tycker att Agneta och Casper skött sig under sommarens version av Bingolotto svarar han glatt:

– De har skött sig jättebra under sommaren, jag har tittat. Det har varit väldigt kul och häftigt att få se programmet så man själv kan få lite ny pepp och ytterligare roliga saker som man kan ta till sig.

FOTO: Stefan Odelberg/Instagram, TV4/Youtube, Tommy Holl/TT

Annons