BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Eva Dahlgren akut till sjukhus efter kollaps i hemmet – egna orden

13 aug, 2021 
Eva Dahlgren
Eva Dahlgren har förts till sjukhus efter att ha kollapsat i sitt hem.
Nu berättar artisten själv om den otäcka händelsen – som tvingar henne att ställa in kvällens medverkan i TV4:s Tilde.
Annons
Eva Dahlgren akut till sjukhus – föll ihop i hemmetBrand logo
Eva Dahlgren akut till sjukhus – föll ihop i hemmet

Eva Dahlgren, 59, har varit med länge i musikbranchen. Bland annat har hon tagit hem Rockbjörnen i kategorin Årets kvinnliga artist tre gånger.

Men Eva är inte bara artist. 2001 debuterade hon med barnberättelsen Lars & Urban och pudelstjärnorna. Eva har också medverkat i filmen G – som i gemenskap och 2011 var hon en av deltagarna i TV4:s succéprogram Så mycket bättre.

1996 ingick Eva Dahlgren ett registrerat partnerskap med konstnären Efva Attling, 67. Dessförinnan hade paret varit vänner i flera år innan relationen utvecklades till en romans.

Eva Dahlgren inlagd på sjukhus efter kollaps i hemmet

På fredagskvällen skulle Eva medverka i TV4:s talkshow Tilde. Men det blir det inte tal om nu. I ett inlägg på Instagram meddelar den folkkära artisten nu att hon är inlagd på sjukhuset, efter att ha kollapsat i sitt hem.

Tappade synen när jag stod och strök och trillade ihop och hamnade på sjukhus. Slutledning-det är farligt att stryka. Men som tur är var det ingen stroke bara långvarig stress och oro över en sjuk mamma”, skriver Eva i inlägget och fortsätter:

Annons

Pop-poeter är av känslig natur. Starka och sköra på en o samma gång. Skulle varit på Tilde ikväll och pratat med henne och statsministern om saker som berör och om att min Blekta Blondin fyller 30 år. Jag får skjuta på det till en annan gång. Så. Ta hand om varandra och stryk försiktigt.

Stöttas av frun Efva Attling

Nu stöttas Eva Dahlgren av både fans och vänner, som skickat krya på dig-hälsningar till henne i kommentarsfältet på Instagram. En av dem är Efva Attling, som kommenterats sin frus inlägg med en rad hjärtan.

En annan är kollegan Lisa Ekdahl:

All kärlek till dig älskade Eva”, skriver hon i en kommentar.

Även Anders Philblad, David Hellenius, Alexandra Pascalidou samt Andreas Lundstedt har hört av sig.

Ersätter Eva Dahlgren i kvällens avsnitt av Tilde gör komikern Sissela Kyle.

I ett meddelande till Hänt skriver Ludvig Ternstedt, pressansvarig för TV4, att Tilde de Paula Eby hälsar följande:

All kärlek och ett snabbt tillfrisknande önskar vi så klart Eva.

FOTO: Jessica Gow/TT, Janerik Henriksson/TT

Annons