TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Penny Parnevik berättar om kampen med sonen Atticus

22 nov, 2020 
AvLovisa Ström
Penny Parnevik
Trots att Penny Parnevik älskar livet som mamma är det inte alltid helt enkelt.
I ett ärligt inlägg på Instagram berättar hon nu om kampen med sonen.
”Orolig”, skriver hon.
Annons
Penny Parnevik avslöjar hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namnBrand logo
Penny Parnevik avslöjar hur sonen Atticus fick sitt ovanliga namn

Det var i augusti förra året som tv-profilen Penny Parnevik och hockey-proffset Douglas Murray blev föräldrar till den gemensamma sonen Atticus. De hade då varit tillsammans i tre år och Penny hade vid ett flertal tillfällen uttryckt sin önskan om att bli ung mamma. Men det är inte den enda önskan Penny har uttryckt när det kommer till barn och familj. Förutom att vara en ung mamma vill hon nämligen också ha en stor familj.

Och stor familj ska det bli. I augusti i år avslöjade de att de nu väntar sitt andra barn, och tillsammans med nära och kära har de flera gånger uttryckt sin glädje och tacksamhet kring det. Men en graviditet är inte alltid enkel, och till skillnad från första gången har Penny nu fått testa på hur det är att må riktigt dåligt. I sin vlogg berättar hon om kampen:

– Helt ärligt så har jag mått så dåligt. Alltså så så så så dåligt. Jag har spytt väldigt mycket. Jag har mått väldigt illa. Jag har varit så genomtrött, att jag kunde däcka mitt på dagen i typ fyra till sex timmar, säger hon.

Annons

Men trots detta måste hon fortfarande vara mamma till Atticus, och i ett inlägg på Instagram berättar hon nu om hur tufft det faktiskt är.

Penny Parnevik om kampen med sonen Atticus

Till en bild på när hon är helt rödgråten skriver hon en ärlig text.

”Ja, så här kan det se ut ibland. När tålamodet inte räcker till, när man har haft en vaken bebis hela hela natten (i flera veckor nu), när man känner att man hade kunnat hantera det bättre än att bara bli irriterad på en ny nivå, när man växer en till bebis i magen och är orolig hur den mår där inne...”

Hon fortsätter:

”Idag känns inte super om jag ska vara ärlig. Jag är trött och känner mig besegrad. Men imorgon är en ny dag och en chans att börja om och idag tar vi det timme för timme och vänder på det här.”

Och i kommentarsfältet är det många som peppar och hyllar henne för att hon är den fantastiska mamma hon är.

”Du är så stark Penny och bara en människa, du gör ett fantastiskt jobb! Du är tillräcklig”, skriver en.

”Det är bara en period, det kommer att bli bättre även om det känns som en evighet just nu”, skriver en annan.

Annons