Artikeln innehåller reklamlänkar

Penny Parnevik har blivit mamma – första bilden med sonen

Penny Parnevik har blivit mamma – första bilden med sonen

Penny Parnevik har blivit mamma! Efter att ha drömt om barn i flera år har nu drömmen gått i uppfyllelse.

I februari avslöjade tv-profilen Penny Parnevik, 22, att hon och kärleken Douglas Murray, 39, väntade barn. Bara veckor efter att paret förlovat sig berättade hon om gravidlyckan på Instagram.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti”, skrev hon till bilden där hon stolt visar upp sin bebisbula.

Här avslöjade Penny Parnevik att hon var gravid.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Sedan graviditeten blev offentlig har Penny varit öppen med att det har varit tufft många gånger. Under en frågestund på sin Instagram story i början av juli fick tv-profilen frågan om hon har haft några besvär under sin graviditet.

Nästan alla symptom som man kan få har jag fått. Just nu har jag ganska ont men det är inte konstigt när man kommer ihåg att det är en bebis i mig”, svarade Penny Parnevik.

Början av sommaren tillbringade hon i Sverige, men i mitten av juli åkte hon tillbaka till sitt hem i Florida, USA, för att förbereda sig inför förlossningen.

Penny Parnevik har fått sitt barn

Under dagen kom de första uppdateringarna om att Penny Parneviks förlossning dragit igång. Både mamma Mia Parnevik och pappa Jesper Parnevik la upp inlägg på Instagram där de avslöjade att familjen samlats på sjukhuset för att invänta barnbarnets ankomst.

Nu har den efterlängtade bebisen äntligen kommit. Det är Jesper som först delar den glada nyheten genom ett inlägg på Instagram.

Det blev en pojke! Penny var fantastisk och Douglas var en grym coach”, skriver Jesper när han delar en bild av sig själv, Penny, Douglas, Mia och den lilla nyfödda bebisen.

Den nyblivna mamma Penny har själv ännu inte hunnit dela med sig av den glada nyheten på sin Instagram.

Beslutet om bebisens namn

Penny Parnevik har tidigare inte avslöjat vad hon och pojkvännen vill döpa barnet till. I sin och 23-åriga systern Peg Parneviks podcast har hon pratat om namnbeslutet.

– Jag kommer inte dela med mig av namn. Eller blir det konstigt att dela med sig av namn? Jag tror inte jag vill dela med mig av namn, sa Penny Parnevik.

Hon avslöjade då att det finns ett drömnamn som både hon och Douglas Murray ville ha, men det fanns ett problem.

– Jag skrev faktiskt till en gemensam familjevän idag, hon ska föda en månad efter mig och vi vill tydligen ha samma namn. Vi älskar samma namn. Så jag skrev till henne idag faktiskt.

– ”Jag hörde att du ville ha samma namn, hur bestämda är ni? Ville bara dubbelkolla”. Och där blir det svårt för att vi föder först och då blir det så här, tar vi det bara om vi verkligen älskar det? Eller ger man det till dem? Men då har ju inte vi något namn. Eller kan vi ha samma namn?, frågade hon sin syster.

Peg Parnevik tyckte inte att alls att de kunde ha samma namn men lovade då att hjälpa till genom att skicka en lista med namnförslag.

FOTO: Instagram, TT

SENASTE NYTT!