Privata bilderna från Penny Parneviks storslagna babyshower

Penny Parneviks baby shower

I augusti blir Penny Parnevik och Douglas Murray föräldrar för första gången. Penny som annars bor i Kalifornien, befinner sig just nu i Sverige och på nationaldagen blev hon överraskad med en baby shower – och där passade Penny på att utse en gudmor.

I augusti blir tv-profilen och influencern Penny Parnevik, 23, mamma för första gången.

Det var i februari som Penny avslöjade att hon och stora kärleken Douglas Murray, 39, väntade barn, genom ett inlägg på Instagram – bara en kort tid efter att paret förlovade sig efter att Douglas gått ner på knä på en strand.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Men redan på julafton berättade paret om graviditeten för familjen Parnevik, som består av Jesper Parnevik, 54, Mia Parnevik, 51, Peg Parnevik, 23, Philippa Parnevik, 20 och Phoenix Parnevik, 18.

Nu är det inte långt kvar av graviditeten och på nationaldagen överraskades Penny av sina vänner med en stor baby shower. En baby shower är en amerikansk tradition där mamman ska överösas med presenter, umgås och leka lekar med vänner och familj.

På Instagram har Penny publicerat en bild där hela tjejgänget som varit med och firat under dagen är samlade.

”Den här bebisen är redan så bortskämd men åh så älskad. Tack alla underbara kvinnor som jag har i mitt liv och tack för världens finaste baby shower.”, skriver Penny Parnevik till bilden.

Utsåg en gudmor

Dagen spenderades på Skridskopaviljongen, en tegelbyggnad som liknar en romantisk borg med tinnar och torn på vackra Kastellholmen i Stockholm.

Från videos på Instagram att tyda var dagen full av lekar, god mat, goodie bags, gulliga bakverk, ballonger och skratt.

Bland gästerna syns bland annat systrarna Peg och Philippa samt mamma Mia, och det är hon och Pennys vän Elsa Dorrian som låg bakom festplaneringen. Det avslöjar vännen Danjiela Rundqvist på Instagram.

”Tack festproffset @miaparnevik Elsa &Co för att ni gjorde denna dag till ett så fint minne för alla.”, skriver Danijela till en bild från bebisfesten.

Penny med vänner på sin baby shower.

En ytterligare kompis från festen har publicerat en bild där hon hyllar Penny:

”Alltså, vilken jäkla PANG-MAMMA hon kommer bli!!!”

Penny Parnevik fick en baby shower på nationaldagen.

Pennys baby shower blev också ett ypperligt tillfälle för henne att fråga bästisen Elsa om hon vill vara gudmor åt barnet, vilket fick Elsa att falla i tårar.

”Tårarna när Penny ber mig vara gudmor”, skriver Elsa Dorrian på Instagram.

Elsa Dorrian gråter efter att Penny Parnevik frågat om hon vill vara gudmor åt henne och Douglas Murrays barn.

Elsa Dorrian får frågan om hon vill vara gudmor till Penny och Douglas barn.

FOTO: Instagram,