Följarna häpnar efter Penny Parneviks ultraljudsbild: ”Wow”

Penny Parnevik och Douglas Murrays första bild på barnet

Penny Parnevik blir mamma för första gången i augusti. I ett inlägg på Instagram delar hon nu med sig av en ultraljudsbild – och följarna häpnar över likheten med pappan Douglas Murray.

Reality-profilen Penny Parnevik, 21, är gravid med sitt och fästmannen Douglas Murrays, 39, första barn. Paret avslöjade att de väntar tillökning genom att dela med sig av nyheten på Instagram.

Douglas och jag kan knappt vänta på att få träffa vår lilla ängel i augusti. Så länge jag kan minnas, när någon frågat ”vad vill du bli när du blir stor?”, har jag alltid svarat ”en mamma”. Min dröm slår äntligen in”, skrev Penny Parnevik i februari.

Det var på julafton som Penny och Douglas berättade om graviditeten för familjen Parnevik, som består av Jesper Parnevik, 54, Mia Parnevik, 51, Peg Parnevik, 23, Philippa Parnevik, 20 och Phoenix Parnevik, 18.

Penny Parnevik och Douglas Murray väntar nu tålmodigt på att få träffa bebisen som är beräknad att födas i slutet av sommaren. Men den stora förändringen som snart kommer att ske i parets liv medför inte endast lyckokänslor utan även en del oro för Penny Parneviks del.

– Jag är orolig för att vi ska bli det typiska paret som stör sig på varandra hela tiden bara för livet med barn är svårt. Jag hoppas verkligen vi kan jobba på vår kärlek konstant, så att vi inte blir som många andra, sa Penny Parnevik i en intervju med tidningen Mama i april.

Penny Parneviks första bild på barnet

Nu har både Penny Parnevik och den blivande mormodern Mia Parnevik delat med sig av bilder från det senaste ultraljudet. I Mias inlägg uttrycker hon sin glädje inför att familjen växer.

”Jag är överlycklig över att jag snart blir mormor. Längtar så mycket till att få träffa den här lilla personen”.

Penny Parnevik skriver kort:

”Hej våran kärlek”, följt av ett rosa hjärta.

I kommentarsfältet är det tydligt att Penny Parneviks följare anser att bebisen redan är lik sin pappa Douglas Murray.

”Wow man ser dragen ifrån Douglas supertydligt. Häftigt”, skriver en person i en kommentar.

”Tycker att barnet är lik Douglas där”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Senaste nytt