Unga mammor – så gick det sen: Triangeldraman och uppbrott

Sophie Andersen, Julia Mindell och Linn Andersson från Unga mammor
NU GRATIS

Hur lever mammorna från TV3:s Unga mammor i dag? Hänt har sökt svar – och fått det!
✔︎ Träffade en annan mammas pojkvän under inspelningen, berättar för första gången om triangeldramat: ”Jag tänker inte ljuga...”.
✔︎ Släppts från fängelset och har fått ett barn till.
✔︎ Dumpade pojkvännen på grund av hans starka kärlek.

De blev folkkära tv-mammor redan som tonåringar. Men efter att kamerorna slutat rulla har en hel del hänt i deras liv, nu berättar TV3-mammorna Linn Andersson, Julia Mindell och Sophie Andersen för första gången om uppbrotten, barnplanerna och triangeldramat inom produktionen.

◼️ ◼️ ◼️

💥 LINN ANDERSSON OCH MARCUS

Linn Andersson Unga mammor

Linn Anderssons liv förändrades efter att hon var med i “Unga mammor”.

Linn Andersson, 21, från Örebro blev känd för hela svenska folket när hon i TV3:s Unga mammor visade upp familjelivet med pojkvännen Marcus, 20, och dottern Tindra som nu hunnit bli 1,5 år.

Linn Andersson försörjer sig idag som influencer, samtidigt som hon är ensamstående mamma till Tindra. Efter Unga mammor har hon och Marcus nämligen gjort slut och Linn har flyttat till en egen lägenhet med dottern.

– Jag har mått extremt dåligt sen jag och Marcus gjorde slut, berättar Linn Andersson i Viafrees egna program Unga mammor – Vad hände sen?.

Framför allt är det saknaden efter Tindra som gör sig konstant påmind när dottern är hos sin pappa Marcus på halvtid. Sorgen över att inte ha en kärnfamilj har påverkat 21-åriga Linn.

LÄS MER: Gift vid första ögonkastet 2019 – så gick det sen: Uppbrott & kärlek

– När det inte blev så så känner man som ett misslyckande, säger hon och fortsätter:

– Jag klandrar mig själv jättemycket för att jag har förstört den här kärnfamiljen för Tindra, men jag tror att hon har det väldigt bra. Hon har ändå två föräldrar som hon är hos nästan lika mycket och jag tror hon mår bra i det.

Linn Andersson lever idag som singel, men samtidigt erkänner hon att det funnits kärlek i hennes liv efter uppbrottet.

– Jag har träffat killar efter jag och Marcus gjorde slut, det är väl två stycken som jag verkligen har tyckt om lite extra, berättar Linn Andersson.

Under pressfotograferingen av Unga mammor träffade hon de andra föräldrarna som varit med i serien, och det blev starten på en nära relation med pappan Pelle, som då var tillsammans med Sophie Andreasen.

– I samband med pressfotograferingen av Unga mammor träffade jag de andra mammorna och papporna. Och då blev jag väldigt nära vän med Pelle, vi började snacka väldigt mycket dagligen i telefon och sms och så där. Jag och Pelle började ses och umgås med barnen och så där, sen så var det väl lite mer än vänskap mellan oss, sen funkade inte det helt enkelt, säger Linn Andersson nu i programmet.

Linn Andersson från Unga mammor 2019

Linn Andersson har blivit singel efter uppbrottet från Marcus.

I dagsläget ångrar hon att de tog sin relation ett steg längre.

– Jag önskar väl att det aldrig hade blivit något mer än vänskap mellan mig och Pelle så att allt hade varit kvar som det var innan för han var verkligen en av mina absolut närmaste som jag kunde öppna upp mig för om precis allting, säger hon.

Linn Andersson berättar att hon längtar efter att träffa den rätta snart. Dels för att ha någon att dela livet med, men även för att utöka familjen med fler barn. Hennes dröm är att få ytterligare två barn.

– Jag vill verkligen ha fler barn så det måste vara en kille som känner sig redo hyfsat snart. Självklart inte så fort man blir tillsammans, men ändå inom en rimlig framtid. Inte om typ tio år, då är Tindra stor, det går inte, säger hon.

Hänt har sökt Linn Andersson. 

◼️ ◼️ ◼️

💥 JULIA MINDELL OCH JOHAN

Julia Mindell när hon var med i "Unga mammor":

Julia Mindell när hon var med i “Unga mammor”:

Julia Mindell från Stockholm var bara 19 år när hon var med i Unga mammor och delade med sig av livet som mamma till dottern Nanja, då knappt ett år gammal. Pojkvännen Johan och Julia har under uppväxten haft problem med droger, men när Johan tog en överdos vände allt. Under inspelningen av Unga mammor släpptes Johan fri från fängelset där han avtjänat ett år.

Julia och Johan har varit gifta i tre år och bor idag tillsammans. Förutom Nanja, som nu är tre år gammal, har familjen utökats med sonen Juno, tio månader, och hundar.

– Att få till ett till barn var väldigt intensivt men roligt. Han kom ut med raketfart, det tog tre timmar från att mitt vatten gick, berättar Julia Mindell i det nya programmet.

Under Nanjas första år i livet levde Julia ensam då Johan avtjänade sitt fängelsestraff, och skillnaden från då är stor enligt henne.

– Nu delar vi föräldraskapet. Från start jag märker skillnad på Nanja och Juno sen de var små, säger hon.

Julia Mindell har sedan sin medverkan blivit tvåbarnsmamma.

Julia Mindell har sedan sin medverkan blivit tvåbarnsmamma.

Sedan sitt deltagande i Unga mammor upplever Julia sig mycket tryggare i rollen som mamma, och hon säger att hon mår bättre än någonsin.

– Jag tycker ändå att jag mår relativt bra, jag är lycklig, är lycklig med mina barn. Jag har min man det är bra just nu. Och mitt mål är ändå, det är stabilt. Så just nu är det bra, säger hon i programmet.

För Hänt berättar Julia Mindell att hon kom med i Unga mammor efter att produktionen fått nys om henne där hon bloggade om livet som nybliven mamma och med en pojkvän som satt i fängelse. Inspelningen minns hon som rolig, men samtidigt tuff då hon var psykiskt sjuk vid tillfället.

– Jag mår mycket stabilare nu, jag är fortfarande sjuk men är stabil på ett annat sätt. Jag tycker att det visas i programmet mer nu, jag är gladare, säger hon.

Julia har dessutom blivit tvåbarnsmamma.

– Vi har varit ihop i sju år, gifta i nästan tre år, så det kändes naturligt att skaffa ett till barn, säger hon.

Kan ni tänka er att vara med i Unga mammor igen? 

– De har inte sagt något, men om de skulle fråga mig skulle jag gärna vara med.

◼️ ◼️ ◼️

💥 SOPHIE ANDERSEN OCH PELLE

Sophie Andersen i Unga mammor

Sophie Andersen när hon var med i “Unga mammor”.

Sophie Andersen, 21, från Nässjö var med i Unga mammor under 2018. Tillsammans med pojkvännen Pelle och nyfödda sonen Aiden fick tittarna följa med i deras vardag. Sophie berättade då öppet om sin bakgrund i olika fosterfamiljer och hur det påverkat henne som person.

Sedan de var med i programmet har paret gjort slut och har delad vårdnad om sonen som nu hunnit bli 1,5 år.

– Det är som helt annat annorlunda liv. Jag har haft massor av jobb, jag har flyttat ner en våning, jag har fått mycket längre hår, säger Sophie Andersen i Unga mammor – Vad hände sen?.

Sophie Andersen uppger att det var hennes beslut att göra slut med Pelle och att de gick skilda vägar bara några månader efter att Unga mammor-inspelningen var avklarad. Trots att hon nu i efterhand säger att deras relation var väldigt fin så mådde hon inte bra i förhållandet.

– När jag såg på honom sista halvåret så bara kände jag sådan otrolig ångest, och jag kämpade verkligen för att det inte skulle vara så, för att han var mannen jag ville dela livet med. Men till slut kunde jag inte kämpa mer för det, säger hon och fortsätter:

– När han såg på mig var jag hans finaste prinsessa, och jag tycker att någon ska kolla på honom så som han gjorde med mig.

Efter uppbrottet har de ändå lyckats behålla en fin relation, framför allt för sonen Aidens skull. Sophie Andersen hyllar Pelle som pappa.

Pelle berättar för första gången om relationen med Linn i "Unga mammor".

Pelle berättar för första gången om relationen med Linn i “Unga mammor”.

– Han har verkligen lärt mig hur en papparoll ska vara jag som saknat det i mitt liv, säger hon.

I programmet berättar Pelle för första gången om de tuffa känslorna efter uppbrottet, och vad som egentligen hände i relationen med Unga mammor-Linn Andersson.

– När det tog slut mellan mig och Sophie för ett år sen var det väldigt tufft, väldigt mycket ångest och känslor. Jag och Linn träffades inte förrän ett tag efter det tog slut mellan henne och Marcus. När hon kom ner till Nässjö med Tindra första gången hände ingenting mellan oss heller, det var enbart vänskapligt, berättar Pelle i programmet.

Men de fortsatte och träffas, och sen hände något som även Pelle ångrar i efterhand.

– Tredje gången vi träffades hände mer än något som bara var vänskapligt och det var inte planerat. Från min sida var det bara det fysiska som hände, det stannade där för mig. Det var inte så att jag kände att jag ville börja dejta Linn, säger Pelle och fortsätter:

– Jag insåg att det var jävligt dumt gjort för det är inte jättelätt att vara bra vänner när man haft en nära fysiskt kontakt. Det förstörde allt och det är något jag tycker är synd och jag saknar den relationen vi hade, säger han.

För Hänt berättar Sophie Andersen att hon visste om att exet Pelle och Linn Andersson hade kontakt, men att vetskapen om deras korta romans sårade henne. Samtidigt hade en vän till Sophie gått bort, den sorgen i kombination med Pelle och Linns relation blev droppen.

– Det blev lite för mycket och jag orkade inte hantera det. Den största ilskan har väl lagt sig, om de hade varit rätt för varandra är det klart att jag inte hade önskat bort det, men jag tänker inte ljuga för det sårade mig väldigt mycket för jag ansåg att vi var vänner. Jag berättade för henne att jag mådde dåligt efter uppbrottet, så det kändes när de fick ihop det, säger Sophie.

Sophie Andersen 2019

Sophie Andersen berättar att exets romans med vännen Linn tog hårt på henne.

På frågan om hur hennes relationsstatus ser ut idag skrattar hon.

– Bra fråga, det undrar jag också. Jag är singel idag, det är jag. Men jag är väldigt kär i en person som jag inte kan vara med. Jag har nog aldrig varit så kär som jag är i den här människan, men av olika anledningar fungerar det inte. Jag är en liten heartbroken tjej, men det blir väl bättre, säger Sophie.

Hon säger att hennes medverkan i programmet till största del påverkat hennes liv positivt och stänger inte dörren för att medverka i Unga mammor fler gånger.

– Jag har fått många vänner och det är människor som verkligen bryr sig. Det är många som säger att jag hjälpt dem mycket, och det känns i hjärtat. Sen är det klart att jag ibland velat vara lite anonym, det finns vissa dagar då det var skönt att ingen visste vem jag är, men för det mesta är det bara positivt.

LÄS MER: Ensam mamma söker 2019 – så gick det sen för de bortvalda killarna

LÄS MER: Hemliga beundrare 2019 – så gick det sen för de dejtande paren

FOTO: TV3, Viafree

SENASTE NYTT!