Bonde söker fru-Susanna Karlssons hyllning till Hannes Haraldsson efter förlossningen

Slå på ljud

hSusanna Karlsson, 29, och Hannes Haraldsson, 28, fann varandra i Bonde söker fru 2018 på TV4. Kärlek uppstod snabbt och relationen har fortsatt att blomstra efter att kamerorna slocknade. Idag bor paret ihop på Stjärnebergs gård i Valdemarsvik. Och för bara några dagar sedan välkomnade paret sitt första barn till världen.

”Helt overkligt, Tor är här”, skrev Susanna på Instagram efter förlossningen.

Under hela graviditeten har Susanna delat med sig av resan samt dess med- och motgångar. Det var på hennes egna Instagram-konto som hon delade med sig av nyheten om att paret väntade barn från början. Det var efter en lång kamp med missfall och komplikationer som paret äntligen kunde dela med sig av familjeglädjen.

”Äntligen! På många sett äntligen! Att ens bli gravid, att äntligen vara förbi den mest kritiska perioden för missfall och såklart att ÄNTLIGEN känna mig redo att dela det här med er! Vi har redan fått så många grattis och jag försöker svara och tacka varenda en av er! Så TACK igen. Tänk att någon gång i augusti så kommer vi bli föräldrar, det känns helt ofattbart just nu! Men ändå så otroligt efterlängtat”, skrev Susanna då på sitt Instagram-konto.

Efter det har hennes följare fått följa parets väntan på att sonen Tor skulle komma till dem. Och till följarnas stora glädje verkar det som att de kommer att få fortsätta följa familjens vardag nu när han kommit till världen. Kort efter förlossningen delade hon nämligen med sig av en första bild på honom.

Och dagen efter ägnade hon även en hyllning till sin partner Hannes. Det var i ett inlägg med flera bilder från förlossningen som hon skrev fint till sin fästman:

”Jag önskar att alla kunde få ha en Hannes i sitt liv (och kanske framförallt under en förlossning)”

Kärleken svämmar över hos den nyblivna mamman som är otroligt lycklig över att de nu är en familj.

”En tryggare hand finns inte att hålla i, och ett stöd likt ett berg att luta sig mot !Nu är du pappa till mitt barn.”

LÄS OCKSÅ: EFTER KRITIKEN Sanna Nielsens besked om Allsång på Skansen

LÄS OCKSÅ: OSÄKER Pernillas oväntade besked efter stora lyckan

SENASTE NYTT!