Pernilla Wahlgrens besked om framtiden med bloggen

Pernilla Wahlgren

TT
Sedan i våras har Pernilla Wahlgrens liv minst sagt förändrats sedan hon mötte kärleken i Christian Bauer. Nu berättar hon om hur privatlivet och sociala medier förändrat förutsättningarna för sina bloggläsare.

Pernilla Wahlgrens karriär har de senaste åren sträckt sig långt över den musikaliska. Sedan 2016 har hon spelat in tio säsonger av Wahlgrens värld och nyligen var hon med i årets produktion av TV4s Masked singer. Idag är hon också en framgångsrik influencer på sina sociala medier har med en hett frekvent uppdaterad Instagram över 600 000 följare. Nu berättar hon varför hennes nya inriktning i karriären och privatliv fått bloggen att bli lidande i hennes hektiska tillvaro.

NYTT Emilios avslöjande om relationen med sonen Oliver

Pernilla Wahlgrens osäkerhet på bloggen

Efter en lång tids tystnad på bloggen skriver hon nu sitt första inlägg på nästan en månad där hon erkänner att det var alldeles för längesedan hon uppdaterade bloggläsarna om hennes liv.

”Förr i tiden så älskade jag att sätta mig ner och skriva till er, och jag hade även TIDEN till det. Men dessvärre är det så att Instagram har tagit över mer och mer – och till slut räcker inte tiden till för alla mina jobb, inspelningar, samarbeten, privatliv och bloggen också.” skriver Pernilla Wahlgren på sin blogg.

”Det är så oerhört enkelt att uppdatera på Insta, där jag faktiskt superflitig med flera inlägg om dagen, och dessutom filmar massor LIVE som jag lägger upp på Insta Story – som en rörlig dagbok! Men allt det gör jag i farten! Ska jag uppdatera bloggen, så måsta jag ta mig den tiden – sätta mig ner framför datorn i lugn och ro och helst vara hemma och ledig , vilket jag sällan är nu för tiden.” berättar Pernilla.

Pernilla Wahlgren om framtiden: "Tappat lusten"

Samtidigt öppnar Pernilla upp om den osäkra framtiden för bloggen Pernillas Värld som hon skrivit på sedan 2008.

”Vi är ju många gamla bloggare som tyvärr har tappat lusten mer och mer till bloggen. Självklart är det p g a INSTAGRAM!” förklarar hon för bloggläsarna.

”Samtidigt värnar ju om er gamla trogna följare, och älskar att läsa era kommentarer och får berätta för er om mitt liv i fler ord än på Instagram. Jag måste nog känna efter ordentligt om bloggen ska fortsätta eller inte…!” avslöjar Pernilla Wahlgren.

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Pernilla Wahlgrens program Wahlgrens värld av Italien

LÄS OCKSÅ: Christian Bauers hyllning till Benjamin Ingrosso efter Allsång på Skansen

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!