Därför stoppas Pernilla Wahlgrens program Wahlgrens värld av Italien

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren skulle egentligen befunnit sig i Italien i en månad för att spela in reality-programmet Wahlgrens värld.
Men något satte stopp för planerna.
– Det här är så sinnessjukt, säger Pernilla Wahlgren.

Pernilla Wahlgren, 53, gör succé år efter år med sitt och dottern Bianca Ingrossos, 26, reality-program Wahlgrens värld. I flera år har de spelat in programmet och är åter tillbaka i höst med en helt ny säsong.

Pernilla är förutom aktuell i sitt eget program även nykär i pojkvännen Christian Bauer, 55. Hon och Christian har bland annat rest tillsammans och spenderat större delen av sommaren i Pernillas hus i Marbella. Men tv-stjärnan hade egentligen planer på att åka vidare utomlands för jobb, närmre bestämt till Italien för att spela in Wahlgrens värld som nu stoppats helt.

GÖRS OM Paradise hotel försvinner helt efter skandalerna

Pernilla och Bianca letar efter ett nytt semesterhus i Spanien

Pernilla har som tidigare nämnt redan ett hus i Marbella och dottern Bianca väntar på att sin lägenhet ska bli klar som hon köpt i Palma. Men i Biancas senaste vlogg avslöjade tv-profilen att hon och mamma Pernilla Wahlgren tittar på ett helt nytt hus tillsammans.

– När hon fick nys om ett större hus till salu här i byn, så började jag kolla vad det fanns för liknande hus runt om i Marbella för samma prisklass. Och det var där vi började funderade på om vi kanske skulle köpa något ihop, berättade Bianca i sin vlogg på Youtube.

Hon beskrev huset som väldigt lyxigt och att hon kan dö lycklig ifall de köper det.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

– Om vi köper detta huset ihop, kan jag dö lycklig. Det känns som att mitt liv var menat för att köpa det här huset.

Pernilla om inställda Wahlgrens värld – stoppades av Italien

Pernilla driver även en framgångsrik podcast tillsammans med vännen och kollegan Sofia Wistam. Och det var i det senaste avsnittet av Wahlgren & Wistam som Pernilla berättade om den stoppade inspelningen av programmet Wahlgrens värld som skulle pågått i Italien i en månad.

– Det här är så sinnessjukt, säger Pernilla i podcasten följt av:

– Sen blir jag uppringd av min manager som säger att det kommit nya regler i Italien. Och för att gå på restaurang måste alla ha ett covidpass, vilket betyder att du ska ha tagit båda vaccinsprutorna.

– Det har jag, Johan Pråmell, vår producent, och en till i teamet, sen var det inga fler, för de är ganska unga i vårt team och sådär. Så att vi kan inte åka ner till Italien med ett helt team med människor som inte har covidpasset, för det betyder att vi antagligen inte kommer komma in på alla ställen.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Hannes Haraldssons första bild på sonen med Susanna Karlsson

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens avslöjande om Bianca Ingrossos bilder på Instagram

FOTO: Stina Stjernkvist/TT / Karin Törnblom/TT