Emilio Ingrosso visar upp relationen med sonen Oliver Ingrosso

Emilio Ingrosso lägger ofta upp bilder på sina barn Bianca och Benjamin i sociala medier. Hans äldsta son Oliver syns däremot mer sällan. Men nu visar Emilio upp sin son Oliver och stöttar honom.

Realityprofilen och artisten Pernilla Wahlgren, 53, var gift med krögaren och dansaren Emilio Ingrosso, 55, i nio år. Tillsammans har de barnen Benjamin Ingrosso, 23, Bianca Ingrosso, 26 och Oliver Ingrosso, 31. Barnens pappa har bott på Mallorca i flera år och därför har de bott hos Pernilla på Lidingö i Stockholm fram tills de flyttade hemifrån.

Skilsmässan mellan Pernilla och Emilio var inte vacker, och den uppmärksammades stort i pressen. I Benjamins sommarprat från juni i år berättade han om relationen med föräldrarna under den turbulenta tiden.

– Jag ser glasskärvorna på golvet, och minns vad som precis som hänt. Glaset har kastats hårt i marken och där står alla och skriker i ett, säger Benjamin och fortsätter:

– Jag får hjärtklappning varje kväll, för det är då bråken börjar. Bråken kan handla om vad som helst.

Idag verkar Emilio och Pernilla ha en fin vänskapsrelation.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Emilio Ingrosso visar sitt stöd till Bianca och Benjamin

Härom veckan hade Benjamin en konsert efter Allsång på Skansen och bjöd in flera gästartister bland andra Tommy Körberg och Cherrie samt sin syster – Bianca Ingrosso.

Efter syskonens framträdande var det många hyllningar på sociala medier. Mamma Pernilla var naturligtvis en av dem som visade upp hur stolt hon var över sina barn. Även deras pappa Emilio delade flera bilder på barnen.

SVÅRT Gunilla Perssons dilemma med 95-åriga mamma Iris Persson

Emilio Ingrossos relation till sonen Oliver

Det är inte första gången Emilio delar inlägg på hans hans två yngsta barn. Han visar ofta upp dem i sitt flöde och skriver om hur duktiga de är, en som syns mer sällan är hans äldsta son Oliver. Oliver är mer kameraskygg och brukar inte synas särskilt mycket på sociala medier överhuvudtaget, han är även det barnet som syns minst i realityserien Wahlgrens värld.

Men efter hyllningarna till Bianca och Benjamin delade Emilio även en bild på Oliver med en kärleksfull text då sonen har släppt en ny singel. Till bilden delade han en kärleksfull text.

”Så stolt över dig mitt hjärta”, skriver han på bilden på sin Instastory.

Oliver har inte kommenterat inlägget på sina sociala medier.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Hannes Haraldssons första bild på sonen med Susanna Karlsson

LÄS OCKSÅ: Därför blixtändras Pernilla Wahlgrens nya show inför nypremiären

FOTO: Emilio Ingrosso/Instagram, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!