Emilio Ingrossos nya avslöjande om relationen med Oliver

Oliver och Emilio Ingrosso

Emilio Ingrosso lägger ofta upp bilder på Bianca och Benjamin i sociala medier.
Eftersom hans äldsta son är lite mer kameraskygg syns han sällan i pappans flöde.
Nu berättar Emilio om relationen med Oliver.
Slå på ljud

Realityprofilen och artisten Pernilla Wahlgren, 52, var gift med krögaren Emilio Ingrosso, 54, i nio år. 2002 bestämde de sig för att gå skilda vägar och skilsmässan kom att bli en rejält dramatisk och omskriven historia. Idag verkar det dock som att Pernilla och Emilio har en fin vänskapsrelation till varandra.

– Vårt förhållande har varit turbulent och har stötts och blötts, men vi fick tre fantastiska barn och det kan inget ändra på, sa Pernilla i en intervju med Damernas värld nyligen.

Tillsammans har de barnen Benjamin Ingrosso, 22, Bianca Ingrosso, 25 och Oliver Ingrosso, 30. De är alla väldigt tighta med sin mamma, som de umgås med flera gånger i veckan.

Åsa Ingrossos ord om bonussonen

Emilio Ingrosso har inte samma möjlighet att träffa barnen, eftersom han sedan 13 år tillbaka är bosatt på Mallorca i Spanien tillsammans med sin hustru Åsa Ingrosso. Barnen åker titt som tätt ner för att besöka dem och det händer även att Emilio och Åsa kommer upp till Stockholm.

I sociala medier får följarna ofta ta del av Emilios träffar med både Benjamin och Bianca – men Oliver syns inte lika ofta till. Trots att han arbetar som dj har han aktivt valt att inte stå i rampljuset, till skillnad från de övriga familjemedlemmarna.

– Han har valt en lite annan väg. Han vill inte vara så offentlig tror jag, sa Åsa Ingrosso om bonussonen i en intervju med Hänt.

Emilios relation till sonen Oliver

På Emilios Instagram-konto dyker det ofta upp bilder på hans två yngsta barn. Eftersom Oliver är mer kameraskygg lyser han med sin frånvaro i flödet.

Men under helgen blev det ändring på detta. I ett inlägg på Instagram hyllar Emilio Ingrosso sin äldsta son genom att lägga upp en bild på dem två tillsammans ihop med en kärleksfull text.

”Älskar dig mitt hjärta”, skriver han i inlägget.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Oliver Ingrosso, som inte är en så flitig användare av Instagram, har ännu inte kommenterat sin pappas inlägg. Däremot har hans syskon lämnat hälsningar. Bianca har skickat en drös röda hjärt-emojis, medan Benjamin skriver:

”Älskar er mest av allt”, varpå Emilio svarar:

”Och vi dig mitt hjärta”.

Det är tydligt att även Emilio Ingrossos följare uppskattar att äntligen få se honom ihop med just Oliver.

”ÄNTLIGEN Oliver! Så snygg, snäll och HELT perfekt!!!”, skriver en person i en kommentar.

”Vilken otroligt fin bild”, hälsar en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

SENASTE NYTT!