Bianca om Oliver Ingrossos kärleksliv – orden om uppbrottet

Bianca Ingrossos om Oliver Ingrossos tidigare flickvän

Oliver Ingrosso har till skillnad från resten av sin kändistäta familj valt att leva ett liv bakom rampljuset, han befinner sig därmed inte heller i Palma där resten av familjen just nu spelar in säsong 11 av Wahlgrens värld. I Biancas senaste Youtube video pikar hon sin bror om hans kärleksliv.

Bianca Ingrosso, 26, är tillsammans med pojkvännen Phillipe Cohen, 27, sedan flera år tillbaka, även om deras relation har kantats av upp- och nedgångar. Biancas storebror Oliver Ingrosso, 31, däremot har varit singel i flera år.

Benjamin Ingrosso hade tidigare ett förhållande med influencern Linnea Widmark som då även syntes i Wahlgrens värld. Efter uppbrottet med Linnea har Benjamin sjungit om sitt kärleksliv och uppbrottet med ex-flickvännen.

Eftersom Oliver har valt att inte dela med sig så mycket om sitt privatliv och till skillnad från resterande familjemedlemmar lever ett liv bakom rampljuset. Det som är känt är att han tidigare haft en relation med Johanna Lidefelt, vilket är något som Bianca för flera år sedan bloggat om.

”Johanna och Oliver har varit ihop i sex hela år även fast de bara är 23 år gamla. Och Johanna har blivit som min syster jag aldrig haft, skrev Bianca Ingrosso då i ett inlägg på sin blogg.

”JÄTTELÄSKIGT” Gravida Sanna Nielsens kamp – stora rädslan

Pernilla Wahlgren avslöjande om sonens relationsstatus

Men hur Olivers kärleksliv sett ut under de senaste åren har varit relativt oklart då han själv inte pratat om det eller delat med sig av något på sina sociala medier. Men förra året delade mamma Pernilla ett Instagraminlägg den 11 november, som också råkar vara alla singlars dag. I och med inlägget kunde det då konstateras att Oliver var singel.

Biancas kärlekspik till Oliver Ingrosso

Bianca befinner sig just nu i Palma med stora delar av familjen och spelar in första avsnittet av den nya säsongen av Wahlgrens värld. Pernilla avslöjade dock i senaste avsnittet av hennes och Sofia Wistams podcast Wahlgren och Wistam att Oliver är kvar i Sverige och tar hand om hundarna.

Lyxhuset som influencern har hyrt ligger på 192 500 kronor per vecka enligt hemsidan Mallorca Collection och på sin Youtube berättar Bianca att de ska tillbringa två veckor i huset vilket gör att kalaset hamnar på omkring 385 000 kronor.

I Biancas senaste vlogg avslöjar hon att huset hon hyrt ägs av en man som numera är gift med Olivers ex-flickvän, Andrea, sedan flera år tillbaka. I vloggen pikar hon sin bror med att om han hade fortsatt vara tillsammans med Andrea så hade de kunnat tillbringa mycket mer tid i lyxhuset.

– Fatta att Oliver hade kunnat fortsatt vara tillsammans med henne så hade man kunnat få vara här oftare, säger Bianca.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlunds liv med barnen efter skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Hannah Graaf och Andreas Carlssons första möte på 10 år för sonens skull

FOTO: Pernilla Wahlgren/Instagram, Charles Hammarsten/TT

SENASTE NYTT!