LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Hannah Widells ord om relationen med pojkvännen: ”Jätteutmaning”

12 okt, 2019 
AvStina Dahlgren
Hannah Widell om nya pojkvännen Filip
Hannah Widell och hennes nya pojkvän har stött på problem i relationen.
Nu berättar medieprofilen om resan med barnen som inte riktigt blev som hon hade tänkt sig.
– Då tänkte jag ”nu är det över”, säger hon.
Annons
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationenBrand logo
Julia Markham och Niklas Åkerlunds kärleksbesked – nya avslöjandet om relationen

I våras skiljde sig medieprofilen Hannah Widell, 44, och Gustav Wallin efter tolv år ihop. Makarna gifte sig 2013 och har två barn tillsammans. Hannah har även en dotter från ett tidigare äktenskap.

Det var i ett avsnitt av Hannah och systern Amanda Schulmans, 39, podcast Fredagspodden som de två först började hinta om att något hade hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag är i någon form av tredje fas av livet. Jag tittar så mycket på allt just nu på ett helt otroligt sätt, sa Hannah Widell då.

Nyheten om att paret hade separerat bekräftades senare av Hannah Widells presskontakt Simon Sjögren.

– Hannah och hennes man har nyligen separerat. I dagsläget har hon ingen annan kommentar än så, sa han till Aftonbladet.

Hannah Widells ord om kärlekslyckan

I ett senare avsnitt avslöjades det att Hannah Widell hade funnit en ny kärlek.

– Men alltså att jag har en ny kille är ju helt otroligt. Vet du vad det är som just nu? Det är som att jag lever i en romantisk komedi, sa medieprofilen då.

Annons

Hon berättade att hon kände sig väldigt tacksam över att ha funnit kärlek på nytt och över de sakerna som den nya pojkvännen för med sig.

– Det är så härligt. Jag orkar inte med härligheten i nyförälskelse, jag vill aldrig att det ska ta slut, sa hon.

Hannah Widell om utmaningarna i nya relationen

I veckans avsnitt av Fredagspodden har hennes syster Amanda Schulman tröttnat något på hennes prat om kärlek. Hon menar att det är lite tråkigt att bara prata om lycklig kärlek och efterlyser istället snack om problem i relationer. Hanna Widell berättar då att det inte har varit lätt för den nya pojkvännen att komma in i hennes hektiska familjeliv, framför allt då han själv inte har barn.

– Jag har tre barn en hund, jag har jättemycket familj, jag har ett jobb som är väldigt mycket. Det är väldigt mycket åt alla håll och kanter. Och i det här ska han försöka navigera och så köper han allt det här för att vi är kära, säger Hannah Widell.

Annons

Hon berättar om när paret var på Gotland för några veckor sedan tillsammans med alla tre barnen. Det blev lite för mycket för Filip, som hon avslöjar att killen heter.

– Då tänkte jag ”nu är det över”, säger Hannah Widell.

Nya pojkvännen Filip i chock efter händelsen

Med tre barn under samma tak blir det lätt en del tjafs och kiv. När hon röt ifrån som mamma visade hon en sida som Filip inte tidigare hade sett.

– Jag tror att Filip blev rädd för mig, säger hon och fortsätter:

– Han var själv i chock, vi var ju tvungna att prata om den här barnchocken. Jag sa att ”det är helt ok om du lämnar nu. Vi är superkära och alltihop men vi stryker bara ett streck”. Jag förstår att det var mycket, det är en super-superutmaning, alltså en jätteutmaning. säger Hannah Widell.

FOTO: TT/Robin Lorentz-Allard, TT/Eero Hannukainen

Annons