Så lever paren i Vi eller aldrig 2021 idag – vilka är ihop?

Vi eller aldrig

Vilka par som var med i Vi eller aldrig på SVT är ihop idag?
Har alla valt att fortsätta vara par?
Här kan du läsa hur alla par lever idag!

I början av sommaren hade ett nytt program premiär på SVT, Vi eller aldrig. Programmet har under sommaren letts av radioprofilen Farao Groth, 36, som skött det med bravur. Och programmet, ja det blev snabbt en succé.

Under flera veckor har svenska folket fått möjlighet att följa några svenska par som lämna allvaret och vardagslivet hemma i Sverige för att checka in i en villa på Gozo, Malta med en förhoppning om att kanske lösa sina befintliga problem i deras relationer.

Faraos ilska mot TV4 – efter Agnetas ord: ”Jag blev rasande”

Programmet har väckt en hel del känslor och flera av paren har verkligen gjort ett starkt avtryck med sina berättelser.

Nu är tiden på Malta över och paren får i slutskedet välja om de vill fortsätta som ett par eller skiljas åt. Är det Vi eller aldrig?

I det sista programmet för säsongen valde alla par som fortfarande var kvar på ön att fortsätta sin relation. Det slutade till och med ett frieri!

PAR SVT:s besked om Karl och Julia efter Vi eller aldrig

Så valde paren i Vi eller aldrig och så lever de nu

Hur valde paren och hur ser deras relation ut idag?

Steffi och Markus

Steffi och Markus valde att fortsätta sina liv ihop. Efter ett frieri från Steffi och ett ”ja” från Markus har de nu valt att gifta sig och är i fullgång med att planera deras bröllop. Men först måste de hitta en passade strand för den stora dagen.

Steffi och Markus i Vi eller aldrig 2021

Steffi och Markus.

FOTO: SVT

Felicia och Matteo

Felicia och Matteos resa verkar ha varit ganska omtumlande. Men efter ständiga bråk och total oense så valde de att fortsätta leva som ett par. När de kom hem började de gå i parterapi, men olikheterna tog över och idag är de inte längre ett par.

Felicia och Matteo i Vi eller aldrig 2021

Felicia och Matteo.

FOTO: SVT

Jonas och Chris

Dessa gullisar valde att fortsätta som par efter programmet. De är fortfarande ihop och planerar att starta ett företag tillsammans inom en snar framtid.

Jonas och Chris i Vi eller aldrig 2021

Jonas och Chris.

FOTO: SVT

Jonas och Hedda

I det sista programmet valde Jonas och Hedda att fortsätta som par och ta med verktygen hem och fortsätta jobba med relationen. Idag är de fortfarande ett par, som emellanåt faller tillbaka i gamla rutiner. Mänskligt! De är än idag väldigt kära, och det är väl det som räknas?

Hedda och Jonas i Vi eller aldrig 2021

Hedda och Jonas.

FOTO: SVT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så gick det för de par som valde att åka hem tidigare

Två par valde att lämna villan och Malta innan resans slut. Vad hände med de paren?

David och Rosinja

Efter att David och Rosinja hittat frid i sin relation valde de att lämna villan och istället fortsätta jobba vidare med deras problem hemma. De gjorde alltså aldrig ett Vi eller aldrig-val, utan fortsatte jobba på relationen en dag i taget. Idag är de inte längre ett par, utan har valt att gå skilda vägar.

Rosinja och David i Vi eller aldrig

Rosinja och David.

FOTO: SVT

Karl och Julia

Karl verkade aldrig så intresserad av att befinna sig i villan eller på Malta. När han och Julia fått några få dagar på Malta tog Karl beslutet att de skulle åka hem till Sverige igen för att utforska om det finns något kvar att rädda. Om de är ett par idag framgår inte då SVT uteslutit dem helt ur sista finalprogrammet.

Orsak?

”Karl och Julia önskar inte att kommentera sin relationsstatus ytterligare. Det respekterar vi”, meddelar Siri Bergerud, projektledare på SVT, till Hänt.

Men något som däremot verkar stå klart är att de inte är skrivna på samma adress.

Julia och Karl i Vi eller aldrig

Julia och Karl.

FOTO: SVT

LÄS OCKSÅ: Därför känner du igen Jonathan Borg-Rosén i Vi eller aldrig på SVT

LÄS OCKSÅ: Vi eller aldrig-deltagaren Julia gjorde slut med Karl via sms

FOTO: SVT

Senaste nytt