Mikaela Lauréns nya bild på dottern Nikita väcker reaktioner

Mikaela Lauren

Mikaela Lauréns dotter Nikita har blivit sju veckor.
Nu delar proffsboxaren en bild på dottern som väcker starka reaktioner.

Det var i slutet av juni som proffsboxaren Mikaela Laurén och hennes make Peder Södersteen blev föräldrar för första gången. Sedan dess har man kunnat följa parets vardag med dottern på sociala medier och Mikaela har många gånger varit öppen med både för- och nackdelarna som kommer med att vara mamma.

Nu firar dottern Nikita hela sju veckor på jorden och i samband med den stora dagen har Mikaela valt att lägga upp en bild. Nu väcker bilden starka reaktioner.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mikaela om livet som mamma – berättar om kampen att vara mamma

Mikaela har många gånger skrivit om hur mycket hon älskar det nya mammalivet och att hon verkligen är tacksam över att äntligen ha sin alldeles egna familj. Men ibland blir det helt enkelt för mycket. I ett ärligt inlägg på Instagram har hon skrivit om de jobbiga känslorna som kommer ibland:

”Fredagkväll och istället för att ”sippa” på en smarrig drink på en nice uteservering i solen sitter jag och vill trösta mig själv med nappen i munnen för att Nikita varit typ ”omöjlig” och skrikit i en timme... Älskar att vara mamma och älskar vår dotter över allt, men jag saknar faktiskt MIG. Att få göra mig fin, gå ut och käka middag på en trevlig restaurang och glömma bort tiden. Att få träna när jag vill och hur länge jag vill och bara kunna typ duscha utan att stressa.”

Men i kommentarsfältet möttes hon snabbt av stöd från andra mammor som har varit i hennes situation och som ärligt kunde säga att det snart blir bättre.

Starka reaktioner efter bilden på Nikita

Sju veckor har nu gått sedan Mikaelas lilla Nikita kom till jorden och i ett inlägg på Instagram väljer hon nu att uppmärksamma denna milstolpe.

”Trots att jag redan har ”gubb-vikar” blir jag faktiskt bara 7v idag. Det firar vi med ett bad i handfatet”, skriver hon under en bild på dottern.

Och i kommentarsfältet är det många som reagerar på hur söt Nikita ser ut när hon ligger där i handfatet.

”Vilken gullunge!”, utbrister bland annat en följare.

”Lilla sötis!”, skriver en annan.

Bilden får även många att minnas tillbaka till tiden då deras egna barn var små.

Min flicka älskade att bada så där när hon var liten. När hon blev större och kunde sitta blev det diskhon i köket och då fick man ha gummistövlar på sig”, berättar bland annat en följare.

LÄS OCKSÅ: Hanna Hedlund om semestern efter skilsmässan från Martin Stenmarck

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Susanna Karlssons hyllning till Hannes Haraldsson efter förlossningen

SENASTE NYTT!