Filip Lamprechts nya bild med kändiskvinnorna

FILIP LAMPRECHT

Efter Filip Lamprechts vinst i Let's dance har det minst sagt gått bra för modellen.
Nu verkar han även befinna sig på en kändistät tv-inspelning med flera andra profiler.
Se bilden här!

Filip Lamprecht, 24, har sedan sin vinst i Let's dance synts i allt fler sammanhang. Han har bland annat gästat P4 Extra, P3, intervjuserien Intimt med Björken och Nyhetsmorgon. Med sin vinst i Let's dance skrev han och danspartnern även historia. Då det är första gången två från samma familj vinner tävlingen, du minns väl att Filips mamma Kristin Kaspersens vann 2019?

Filip har även befunnit sig på olika resor under sommaren, bland annat i Italien och Norge. Han med familj har även befunnit sig i Hälsingland, i mormor Barbro ”Lill-Babs” Svenssons hus som renoverats, något som Hänt rapporterat om tidigare.

KÄRLEK Bonde-Susannas fina hyllning till Hannes efter förlossningen

Filip Lamprechts resor under sommaren med familjen

Filip har under sommaren haft en trevlig semester – vad det går att utläsa från hans sociala medier. Han har bland andra rest med mamma Kristin och lillebrodern Leon. De har varit på en husbilssemester för att besöka släkten i Norge och de hann även med en solsemester till Italien.

Han passade dessutom på att visa upp Järvsö-huset för flera Let's dance-deltagare, bland andra Kristina ”Keyyo” Petrushina och Linn Hegdal. Detta delade han med sig av på Instagram och tackade samtidigt sina vänner för resan.

Hemma från årets första roadtrip till Järvsö! Har varit väldigt hektiskt senaste tiden och har varit så fantastiskt värdefullt att få några dagar att skratta, vila, njuta och återhämta mig lite och ännu bättre att få göra det med människor som får en att må bra!”, skrev han då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filip Lamprechts nya bild med kändiskvinnorna

Filip verkar nu vara tillbaka på jobb igen, då han syns på en tv-inspelning med bland annat den tidigare Idol-jurymedlemmen Nikki Amini och författaren och tv-personligheten Sanna Bråding.

Det är Nikki Amini som publicerat en bild Filip och Sanna tillsammans och skriver att det är viktigt att ha roligt när man jobbar.

FOTO: Instagram

”Viktigt att ha kul på jobbet”, skrev Nikki.

Även Filip har blivit flitig på Instagram och uppdaterat sina följare mer och mer sedan vinsten i Let's dance, och denna gången var inget undantag även han har visat bilder från samma event.

LÄS OCKSÅ: Michel Olofssons familjelycka med Linnéa efter Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Ciara Janson Zelmerlöw om Måns Zelmerlöws stora tabbe på bröllopsdagen

FOTO: TV4/Karin Törnblom/TT

Senaste nytt