TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Ciara Janson Zelmerlöw om Måns Zelmerlöws stora tabbe på bröllopsdagen

16 aug, 2021 
https://image.hant.se/image-7538739?imageId=7538739&width=1320&height=1320&cropw=99.29&croph=100&x=0&y=0
Mimmi Fouchenette
Måns och Ciara Zelmerlöw har varit på lyxig semester på Ibiza. Bakom hörnet väntar deras bröllopsdag, inför den avslöjar nu Ciara sin makes stora tabbe – inför alla.
Annons
6 saker du nog inte visste om Måns ZelmerlöwBrand logo
6 saker du nog inte visste om Måns Zelmerlöw

Måns Zelmerlöw, 35, slog igenom som 19-åring i musiktävlingen Idol där han hamnade på en femte plats. Sedan Måns resa i Idol har han hunnit vara programledare för Allsång på Skansen, vunnit både Melodifestivalen och Eurovision Song Contest med bidraget Heroes 2015 och i år var han programledare för Melodifestivalen.

För fem år sedan träffade Måns den brittiska skådespelerskan Ciara Zelmerlöw, 34, och tre år senare gifte sig paret. Tillsammans har det sonen Albert, 3, och Ciara har sonen Archie från ett tidigare äktenskap. Idag bor familjen en bit utanför London.

Måns och Ciara har köpt sommarställe i Sverige

Förra året köpte paret ett sommarhus i Kattvik som ligger i Båstad, något Hänt har rapporterat om tidigare. I år har paret totalrenoverat huset, och Måns har visat upp bilder från renoveringen på sin Instagram flera gånger.

Annons

Måns är uppvuxen i Lund vilket bara ligger en timma från där paret har skaffat sommarställe.

Ciaras kommentar till Måns efter semestern

Måns och Ciara har haft semester och paret har bland annat varit på den lyxiga ön Ibiza som ligger utanför Spanien. Under semestern har de båda delat flera bilder från lyxiga restauranger och hotell och nu senast delade Måns en bild på sig själv från sista dagen på resan.

Till bilden skriver han: ”En sista måltid på restaurang W på Ibiza innan min Unmasked-turné fortsätter.”

Någon som inte var särskilt nöjd med hans bildtext var hans fru Ciara som tyckte att han hade glömt att nämna henne.

På bilden har hon skämtsamt skrivit: ”... Med sin fru som jag älskar väldigt mycket etc. etc...”

Måns har inte reagerat på sin frus kommentar och senare samma dag delade Ciara med sig av en kärleksförklaring till honom på sin Instagram. Och i samma veva avslöjar hon också hans stora tabbe.

”Jag älskar dig över allt annat Mr. Z. Fråga: Hur gottgör du din fru när du har råkat boka en resa med killarna över er bröllopsdag och glömmer bort att berätta det? Svar: Du bokar en överrasknings-seglingsresa till Ibiza med de bästa vännerna.”, skriver hon.

FOTO: Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT

Annons